Hronika

Prijetio da će SKOČITI S MOSTA: Policajci u Derventi spriječili tragediju

Brzom reakcijom policije u Derventi je spriječeno samoubistvo muškarca (32) koji je prijetio da će skočiti sa “Starog mosta” u rijeku Ukrinu.

Prijetio da će SKOČITI S MOSTA: Policajci u Derventi spriječili tragediju
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Slučaj se odigrao 25. decembra oko 20.25.

– Navedenog dana Policijskoj stanici Derventa anonimno je prijavljeno da se na „Starom mostu“ u Derventi nalazi nepoznat muškarac koji pokušava da skoči u rijeku Ukrinu i izvrši samoubistvo. Policijski službenici su se odmah uputili na navedenu lokaciju, gdje su opreznim postupanjem zadobili povjerenje navedenog lica, te istom  pomogli da bezbjedno pređe na unutrašnju stranu mosta – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pročitajte još

Tridesetdvogodišnjem muškarcu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa.

Policijska uprava Doboj ujedno je saopštila da su policijski službenici tokom ove godine već spriječili pet samobistava.

– Osim navedenog događaja na „Starom mostu“ u Derventi, tokom novembra ove godine spriječeno je još jedno samoubistvo starije ženske osobe, a potom u mjestu Novo Selo, područje opštine Brod je spriječeno  samoubistvo vješanjem dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške. U mjestu Karanovac, područje opštine Petrovo spriječeno je samoubistvo četrdesetosomogodišnjakinje iz Petrova, koja je imala namjeru da izvrši samoubistvo na željezničkoj pruzi, a potom u rijeci Spreči i u Ulici Zije Dizdarevića u Tesliću je spriječeno da jedno lice iz Teslića izvrši samoubistvo samozapaljenjem. Takođe, jedan građanin iz Modriče  je spriječio samoubistvo u ulice Riste Mikičića u Modriči – podsjetili su iz Policijske uprave Doboj.

Prihvati notifikacije