Banjaluka

 Prikupljeni u 26 osnovnih škola: I ove godine iz Banjaluke OČUVANI KOMPLETI UDŽBENIKA na poklon drugim opštinama

Zahvaljujući odgovornim učenicima banjalučkih osnovnih škola, koji su tokom protekle godine sačuvali udžbenike, djeca iz zainteresovanih lokalnih zajednica širom Republike Srpske već treću godinu zaredom dobiće na poklon očuvane komplete udžbenika, koji su prikupljeni iz 26 osnovnih škola.

 Prikupljeni u 26 osnovnih škola: I ove godine iz Banjaluke OČUVANI KOMPLETI UDŽBENIKA na poklon drugim opštinama
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

I ove godine udžbenike poklanjamo đacima u drugim opštinama. Osnovci iz Gradiške, Srpca, Novog Grada, Istočne Ilidže i svih drugih gradova i opština u kojima ne dobijaju besplatne udžbenike, mogu računati na očuvane udžbenike iz Banjaluke poručio je gradski menadžer Bojan Kresojević.

Kako je istakao, svi roditelji zainteresovani za komplete očuvanih udžbenika, mogu se javiti putem adrese elektronske pošte: [email protected].

Pročitajte još

Tako će i ove godine učenici od petog do devetog razreda osnovnih škola sa područja grada za predstojeću školsku godinu od Grada dobiti besplatne udžbenike. Inače, ovo je jedan od prvih poteza aktuelne gradske administracije na čelu sa gradonačelnikom Draško Stanivukovićem, uveden s ciljem veće podrške porodici, ali i veće podrške obrazovanju.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu