Zabava

"Prioritet mi je da Anastasija nastavi dalje" Ceca sa suzama u očima pričala o porodičnoj tragediji

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović 14. juna puni 50. godina. Ona je planirala da proslavi jubilarni rođendan, ali je od svega odustala.

Pjevačica Ceca Ražnatović
FOTO: CECA ŠOU/BLIC TV/SCREENSHOT

Naime, zbog tragedije koja ih je nedavno zadesila, kada je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće, Ceca je odlučila da ove godine ne slavi rođendan i da ne pravi veliku proslavu.

– Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo. Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najljepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovjek mora da krene dalje – rekla je Ceca.

Otkrila je i šta bi poželjela sebi za rođendan.

Pročitajte još

– Poželjela bih da su mi sva deca živa i zdrava. Zrela sam osoba, kada sam bila mlađa radovala sam se nekim poklonima, ali sa godinama čovjek shvata suštinu života i šta su mu prioriteti. Materijalno trenutno zadovoljava čovjeka, suština je da je porodica na okupu, da su svi živi i zdravi i srećni – rekla je Ceca.

Ističe da njoj za sreću ne treba puno

– Druga neka moja želja, kada je u pitanju lično uživanje to je da mogu sa prijateljima negdje da otputujem. Meni ne treba puno za sreću, ja sam mnogo stvari u životu doživjela prelijepih i stvarno nisam željna nečeg posebnog. Uvijek ima nešto novo što čovjek može da vidi i upozna, ali trenutno kako se osjećam, ovo što sam navela mi je najbitnije – rekla je Ceca, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije