Hronika

PRITVOR I DRUGOM BRATU Osumnjičeni za ubistvo biznismena UDARALI MACOLOM I SJEKIROM dok nije izdahnuo

Više javno tužilaštvo u Nišu saslušalo je i Nikolu M. (34), mlađeg od dvojice braće osumnjičenih za ubistvo niškog biznismena Draška V. (46), 8. oktobra u krugu fabrike u Nišu, nakon čega je i njemu određen pritvor.

PRITVOR I DRUGOM BRATU Osumnjičeni za ubistvo biznismena UDARALI MACOLOM I SJEKIROM dok nije izdahnuo
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

Portparol tužilaštva Boris Radonjić precizirao je za Tanjug da je sud na predlog tužilaštva odredio pritvor za Nikolu M. zbog uznemirenja javnosti i visine zaprijećene kazne za krivično djelo za koje se tereti.

Marko M. je saslušan i određen mu je pritvor istog dana kada je uhapšen, 20. oktobra.

Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv obojice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo, kao saizvršioci.

Podsjetimo, braća Nikola i Marko, koji su osumnjičeni da su 8. oktobra ove godine u krugu fabrike MIN kopex u Nišu usmrtili biznismena Draška Vulića (46), na sahrani su nosili njegov kovčeg izjavila je njegova supruga. Nesrećni muškarac ubijen je tako što je pretučen macolom i sjekirom.

Prema nezvaničnim informacijama navodno je mlađi brat N.M. prvi udario biznismena, koji je isprva uspio da se odbrani, međutim, ipak ga je dokrajčio macolom. Stariji brat je na kraju sve ispričao policiji, ali mlađi i dalje sve negira tako da se okolnosti događaja još utvrđuju, potvrdio je nešto ranije izvor Blica.