Zabava

PRIZEMNA I LJUBAZNA Komšije Katarine Radivojević OTKRILE šta glumica već godinama radi

Glumica Katarina Radivojević stanuje u petospratnoj zgradi u blizini samog centra Beograda, a kako je u istom stanu već deceniju i po, komšije su je prilično dobro upoznale.

PRIZEMNA I LJUBAZNA Komšije Katarine Radivojević OTKRILE šta glumica već godinama radi
FOTO M. MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Komšinica Branka Bakić kaže da joj je Katarina veoma draga jer nije nadobudna i uobražena, pa s osmijehom dodaje da su nekoliko puta imale priliku i da popiju kafu.

Mladu glumicu komšije opisuju kao prizemnu i ljubaznu, pa ističu da odnedavno živi sama jer joj se sestra iselila iz stana. Kažu da joj je od javnih ličnosti u goste dolazila Ana Stanić.

Mi smo u ovoj zgradi komšinice više od 15 godina, znamo se još od tada. A i ovo je mala zgrada, svi se svakodnevno srećemo na stepenicama i poznajemo se. Kad se tek doselila, živjela je sa sestrom, međutim, kasnije je ona otišla, a Katarina je tu ostala sama. Da kažem iskreno, divna je djevojka, uopšte se ne ponaša kao neko ko je poznat i popularan. Mirna je i tiha, nikakvih žurki u njenom stanu nema, ma ništa. Kao miš je, eto. Ranije su češće dolazili poznati, pjevačica Ana Stanić joj je bila čest gost, ali to se sada promjenilo – otkriva ljubazna komšinica Branka, i dodaje: “Moj sin je svojevremeno studirao i pravio žurke u stanu, okupljao društvo.”

– Jednom kuca Katarina na vrata, sva onako strpljiva i mirna kaže: „Molim vas, ja snimam od 6 sati ujutru, samo malo da stišate muziku, da se odmorim.” Dolazila je ona i kod mene na kafu više puta i uvijek sam joj se radovala, samo je u posljednje vrijeme rijetko viđam. Ne znam ni kad je tu, a kada je na putu, kažu da je često i van Srbije. Pričalo se čak i da prodaje stan i da mi više neće biti u komšiluku, ali eto ništa od toga – kazala je Katarinina komšinica, piše Blic.