Sudbine

PRIZOR JE MNOGE RASPLAKAO Nepoznati mladić priredio iznenađenje beskućnici (VIDEO)

Korisnik TikToka, Ajzaja koji je modni dizajner, influenser i preduzetnik već neko vrijeme dio prihoda od prodaje proizvoda koristi na najljepši mogući način.

PRIZOR JE MNOGE RASPLAKAO Nepoznati mladić priredio iznenađenje beskućnici (VIDEO)
FOTO: INSTAGRAM/ISAIAHGARZAINTL

Kako bi podstakao svoje sugrađane da pomažu jedni drugima, našao se svakome ko je bio u nevolji tokom pandemije, uključujući i beskućnike.

Emotivan video koji je nedavno osvanuo na njegovom profilu mnoge je dirnuo, pregledan je više od 70 miliona puta, prenosi “Miror”.

Na njemu se vidi kako mladić zaustavlja svoj automobil ispred improvizovanog doma beskućnika. “Kako si dušo?”, viče i sljedećeg trenutka žena po imenu Robin, koja stanuje na ulici već 10 godina, odgovara sa osmijehom na licu.

@isaiahgarzaintl

PART 1: Robin has been homeless for 10 years. Today we got her an apartment thanks to my followers/gofund/tiktok 💕#giveback #HolidayDecor

♬ This Wisp Sings by Winter Aid but slowed down – lastmanstanley

Mladić joj tada daje kesu u kojoj su bili ključevi njenog novog stana.

Reakcija koja je tada uslijedila rasplakala je mnoge, a žena nije ni sanjala koliko će joj se život promeniti.

– Robin je beskućnica već 10 godina. Danas smo joj kupili stan zahvaljujući mojim pratiocima i humanitarnoj kampanji – napisao je mladić ispod video snimka, koji je dobio više od 16 miliona lajkova.

“Izraz njenog lica je neprocjenjiv”, “Vrisak na početku”, “Ti si, brate, legenda”, samo su neki od komentara na ovaj dirljiv gest, piše Blic.