Politika

„PRLJAVA KAMPANJA PROTIV NAS“ Ponovo lažna dojava o bombi u prostorijama DNS

Izgleda da je neko riješio da svakih mjesec dana vodi prljavu kampanju protiv DNS, pa je tako i danas došlo do lažne dojave o podmetnutoj bombi u prostorijama DNS na Palama, saopšteno je iz te stranke.

„PRLJAVA KAMPANJA PROTIV NAS“ Ponovo lažna dojava o bombi u prostorijama DNS
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

U borbi za život i ljude Srpske mi smo spremni na mnogo više od anonimnih kukavica i to pokazuje jačanje DNS svakoga dana nakon jakih udara sa svih strana koji su imali za cilj da stranku unište, mavode u DNS.

– I danas, kao i prije mjesec dana, a s punim poštovanjem prema instituciji MUP RS, očekujemo identifikaciju i privođenje pravdi osoba koje su dostavile lažnu dojavu i time uznemirile građane Pala. Ovo je važno, ne zbog DNS nego zbog građana koji su uznemireni.

Radi se o sinhronizovanoj i organizovanoj akciji koja se ponavlja, sa ciljem unošenja panike među ljude i diskreditaciji političkih protivnika! – kažu u partiji.

Pročitajte još

Od MUP RS traže brzo pronalaženje krivaca za unošenje nemira.

– U igri je više od prljave kampanje protiv DNS. Ako ovaj slučaj ne bude riješen u što kraćem roku, pitamo se i mi, a i javnost će se pitati, zašto je to tako? Ne rješavanjem ovog slučaja ostavlja se prostor za razne spekulacije na koje mi nismo spremni jer nismo stranka špekulanata nego ozbiljna stranka koja vodi računa o svojim građanima, članovima i simpatizerima. Vjerujemo u snagu našeg MUP i očekujemo brzu, profesionalnu i beskompromisnu reakciju – zaključuje DNS.