Sudbine

PRNJAVOR ZAVIJEN U CRNO Danas sahrana tragično preminulog Gorana (19), mladog zaštitnika životinja

Prnjavor je prije dva dana zadesila velika tragedija, kada je Goran Karanović (19) počinio samoubistvo, a tragično stradali mladić će danas biti ispraćen na vječni počinak.

PRNJAVOR ZAVIJEN U CRNO Danas sahrana tragično preminulog Gorana (19), mladog zaštitnika životinja
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

Goran je bio mladi zaštitnik životinja, a njegova smrt izazvala je šok u čitavom regionu.

Njegova majka Zora Karanović tvrdi da je Goran imao velike pritiske od strane pojedinih komšija koje su bili protiv onoga čime se Goran zanimao, te su konstantno pisali peticije da se psi sklone iz sela.

Danas je jedan od najtužnijih dana za napuštene životinje. Goran Karanovic je sebi oduzeo život.Digao je ruku na sebe…

Posted by WagWag on Thursday, September 22, 2022

– Oni su zlotvori, mog su Gorana otjerali u smrt, zbog njih je moj mali anđeo digao ruku na sebe – rekla je neutješna majka za Srpskainfo.

Pročitajte još

Tragediji je predhodilo to što su bunu digle komšije, a onda se pojavila i komunalna policija koja je poručila da Goran može imati samo dva psa, a da će ostale odvesti. To je sve uznemirilo Gorana koji je na koncu sebi oduzeo život. Majka ga je našla obješenog u plasteniku.

Ova tragedija izazvala je brojne reakcije. Zaštitnici životinja iz cijele BiH pozvali su građane da danas u 13 sati dođu u Prnjavor i isprate Gorana na vječni počinak, ali je najavljeno okupljanje i ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci.

Prihvati notifikacije