Hronika

"Probudila me je stravična eksplozija" Bačena bomba na porodičnu kuću, pričinjena velika materijalna šteta

U dvorištu porodične kuće u Ulici Save Kovačević u Bačkoj Palanci jutros je nepoznata osoba bacila eksplozivnu napravu, prilikom eksplozije srećom niko nije povrijeđen.

policajac
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Od siline eksplozije popucala su skoro sva stakla na kući, uništena je fasada, ali i dva parkirana automobila u dvorištu.

– Svi smo bili u kući u tom trenutku roditelji, brat, sin i ja. Probudila me je stravičnu eksplozija. Istrčala sam napolje i vidjela dim i polomljene stvari. Uspaničila sam se i odmah pozvala policiju – kaže Danijela Damnjanović kćerka vlasnika kuće na koju je bačena bomba.

Pročitajte još

Kako kaže policija je ubrzo stigla i obavila uviđaj.

– Pitali su me da li sumnjam na nekoga, ali sam im rekla da ne znam ko bi na ovaj način želio da mi naudi. Nemam neprijatelja i živim mirnim porodičnim životom. Ljudi su profesionalno odradili svoj posao i tragaju za počiniocima – dodaje ona.

Kako kaže bitno je da niko od ukućana nije povrijeđen, ali je pričinjena ogromna materijalna šteta.

– Najbitnije mi je da smo svi dobro. Ipak žao mi je roditelja jer je kuća skoro pa uništena. Svi prozori sa te strane dvorišta, fasada, namještaj u kući, automobili, sve je uništeno. Nadam se da će policija pronaći onog ko nam je ovo učinio – priča ona, prenose Novosti.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije obavili su uviđaj i tragaju za počiniocima. Kuća na koju je bačena eksplozivna kamera nema kamere za video nadzor.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije