Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PROBUDIO ME JE TUP UDARAC” Komšije šokirane stravičnim samoubistvom mladića

Hronika
Autor:

Foto: Vladimir Lojanica/RAS Srbija

Oko pola tri noćas me je probudio zvuk nekog tupog udarca, kao da je nešto udarilo u ogradu nečije terase, kaže jedna od stanarki zgrade na Rosuljama u Užicu u kojoj je jutros pronađeno tijelo devetnaestogodišnjeg mladića koji se objesio sa spoljne strane zgrade.

Zbog čega se mladić odlučio na ovaj stravičan korak za sada nisu poznati, a vijest o njegovoj smrti potresla je Užičane.

Kako je utvrđeno, mladić je jedan kraj konopca kojim se objesio vezao sebi oko vrata, a drugi za ogradu terase stana u kom je živio, na šestom spratu zgrade. Potom je skočio sa terase, a konopac je bio toliko dug da se njegovo tijelo zaustavilo u visni terase na četvrtom spratu zgrade.

– Jutros nešto ispred devet sam izašla ispred zgrade i primjetila vatrogasna vozila i sanitet. Rečeno mi je da je neko izvršio samoubistvo i da uđem u zgradu jer će uskoro početi skidanje tijela koje visi obješeno – ispričala nam je žiteljka zgrade na Rosuljama, piše Blic.

Da situacija bude još gora, tijelo mladića rano jutros pronašla je majka kada se vratila s posla.

Strana zgrade na kojoj je visilo tijelo mladog Užičanina je zaklonjena od pogleda sa ulice i okrenuta prema šumi, pa zato jeziv prizor ranije nije uočen.

Kako kaže stanarka zgrade, mladića nije poznavala jer su se on i njegova porodica nedavno doselili u ovu zgradu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO