Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PROCURILA INTIMNA FOTOGRAFIJA SANDRE AFRIKE Svi sumnjaju da je fudbaler slao kolegama

Zabava
Autor:

Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

U medijima ne prestaje da se priča o izvjesnoj fotografiji fudbalera Vladimira Volkova sa Sandrom Afrikom, na kojoj je pjevačica naga.

Kako piše Republika, Afrika je bila popustila pod šarmom zgodnog Volkova i tokom jednog ljubavnog zanosa dopustila mu je da fotografiše njenu obnaženu zadnjicu, ali se sigurno tada nije nadala da će ta fotografija dospjeti u javnost.

– Ona mu je vjerovala, bila je opuštena pred njim kao ni pred kim do sada. Sve se desilo na moru prije nekoliko godina. Ležali su u “Luka” apartmanu, koji je imao ogledalo na plafonu. Nakon intimnog odnosa Sandra je ležala obnažena na Volkovu. On nije odolio da uslika najbolju i natraženiju zadnjicu u regionu. Da zlo bude veće, fotku Sandrine zadnjice slao je drugarima fudbalerima da se pohvali. Sandra to nije znala. Poludjeće kada bude vidjela da je bivši izdao na takav način – rekao je izvor blizak fudbaleru za gorepomenuti portal, koji s druge strane ističe da ne zna ni o čemu se tačno radi, prenosi Blic.

Foto: Aleksandar Dimitrijević/RAS Srbija

– Ne znam o kojoj se fotografiji radi. I da imam nešto slično, nikada je ne bih pustio jer je to katastrofa, prvenstveno iz ljudskih razloga, a onda i iz poštovanja prema Sandri – rekao je on, dok se Sandra po ovom pitanju nije oglašavala.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO