Zabava

PRODAVALA BUĐAVU MASKU ZA TELEFON Cijena dostigla vrtoglavu cifru, ali je zbog straha na kraju odustala od ideje (VIDEO)

Na sajtovima za prodaju često se mogu naći čudne i interesantne stvari koje više nisu potrebne drugim ljudima, a kada je prodavac poznata ličnost ili neko ko ima uticaj na širu društvenu zajednicu, cijene dostižu ozbiljne cifre koje nisu svi spremni da izdvoje.

PRODAVALA BUĐAVU MASKU ZA TELEFON Cijena dostigla vrtoglavu cifru, ali je zbog straha na kraju odustala od ideje (VIDEO)
FOTO: BIBISBEAUTYPALACE/YOUTUBE/SCREENSHOT

Tako je Bjanka Klasen, influenserka iz Njemačke nedavno prodavala svoju masku za telefon, koja je dostigla čak 140.000 evra na licitaciji i to iz neobičnog razloga jer je na njoj počela da se stvara buđ, piše Ledbajbl, prenosi Blic.

Ona je riješila da proda, kako je rekla, “umjetničko djelo”, ali je na kraju odustala.

Bjanka je objasnila da joj je maska upala u vodu na moru kada je pokušavala da napravi fotografije pod vodom, a onda ju je samo stavila u fioku i zaboravila.

Nedavno ju je pronašla i vidjela kako se, zbog vlage, stvorila buđ. Ona je u tome prepoznala umjetnost i priliku za zaradu, pa ju je postavila na sajt za prodaju. Novac od prodaje htjela je da donira za beskućnike, ali kada je vidjela da je neko ponudio malo više od 97.000 evra shvatila je da će morati da plati porez oko 20.000 evra prije nego što će moći da donira novac – i odustala.

Kako kaže, ona je pomislila da će kupac odustati, pa nije željela prethodno da plati porez.