Zabava

Promijenila ime, zanimanje, ali i muža: Svi su znali njene pjesme, a sad je astrolog (FOTO)

Pjevačica Ljiljana Rančić, poznatija kao Madam Piano, svoju muzičku karijeru započela je 1991. godine. Objavila je tri studijska albuma, a pjesma "Eternal love" koju je otpjevala sa italijanskim pjevačem po imenu Franco Masi, postala je veliki hit koji se i danas sluša.

Promijenila ime, zanimanje, ali i muža: Svi su znali njene pjesme, a sad je astrolog (FOTO)
FOTO: NIA NEDELJKOVIĆ/FACEBOOK

Međutim, iako joj je karijera išla uzlaznom putanjom, pjevačica je odlučila da se povuče sa estradne scene i to je najavila 2003. godine, prenosi Blic.

Majka i ćerka u "Dorćol placu" pred Lunin koncert sa "Decom iz vode", na kome će im se pridružiti i Žika Todorović

Posted by Nia Nedeljković on Sunday, November 4, 2018

Osim muzike, velika ljubav pjevačice bila je astrologija, kojom se danas ozbiljno bavi. Završila je kurs je na astrološkom institutu ”Johannes Kepler”, a početkom 2011. godine stekla je sertifikat međunarodnog astrologa ISAR CAP.

Ime koje je dobila po rođenju, Ljiljana, promijenila je u Nia, a 2012. godine izdala je knjigu “Odiseja”, koja se bavi astrološkim temama sa još dva autora, dok je prije dvije godine najavila mogućnost da snimi novi album, što se pak nije desilo.

Bila je udata za kolegu Dejana Škopelju, sa kojim ima kćerku Lunu, a sada je udata za Marka Nedeljkovića, te iz braka sa njim ima sina Luku.

Prihvati notifikacije