Svijet

Pronađen mrtav sa dobitnim tiketom: Muškarac osvojio malo bogatstvo na lutriji, čekao da obnovi dokumenta da podigne novac, ali nije stigao

Kada se prije dvije nedjelje Gregori Džarvis najprije nije pojavio u svom omiljenom restoranu, a dan kasnije ni na poslu, čitava zajednica bila je zabrinuta. Crne slutnje su se obistinile kada je jedan mještanin Mičigena pronašao njegovo tijelo u vodi. Međutim, vijest o Džarvisovoj smrti dospjela je u svjetske medije zahvaljujući onome što je pronađeno u njegovom džepu.

Pronađen mrtav sa dobitnim tiketom: Muškarac osvojio malo bogatstvo na lutriji, čekao da obnovi dokumenta da podigne novac, ali nije stigao
FOTO: M. MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Samo nedjelju i po dana ranije, Gregori je osvojio dobitak na lutriji, ali nije stigao da ga unovči, te je kasnije, nažalost, pronađen mrtav sa dobitnim tiketom u novčaniku. Gregori Džarvis (57) pronađen je 23. septembra u blizini broda na privatnoj plaži u okrugu Hjuron i vjeruje se da se najprije okliznuo i pao u vodu u kojoj se utopio, prenosi Unilad.

Pročitajte još

– Vrlo fin čovjek, bio je ovdje svaki dan. Neko je rekao da je upravo osvojen “Džek” i on je odgovorio “sjajno”, a onda su ga drugi pitali da li je to on i – ispostavilo se da jeste. Bio je jako uzbuđen – ispričala je vlasnica “Blu voter ina” Don Talaski.

Sljedeće nedjelje, Džarvis se vratio u njen lokal da sve prisutne počasti pićem i tom prilikom objasnio da još uvijek nije unovčio tiket, jer nema odgovarajuća lična dokumenta.

– Nije mogao da ga unovči, jer mu je istekla kartica osiguranja, pa je čekao da dobije novu – dodala je Talaski.

Zabrinutost je rasla kada se Džarvis sljedećeg dana nije vratio u restoran.

– Ponekad radi na terenu, ali kada je prošla cijela nedjelja bez njega, zabrinuli smo se – kaže Talaski i dodaje da je kasnije u gostionicu svratio i Gregorijev šef da proveri da li neko ima informacije gdje se nalazi, budući da se nije pojavio ni na poslu.

Kasnije te nedjelje, jedan lokalac otkrio je njegovo tijelo.

– Mislimo da je vezivao čamac, okliznuo se i pao, udario glavom o nešto i završio u vodi, gdje se udavio. Ne sumnjamo da je bilo tako – izjavio je šef policije Kajl Romzek.

Dobitni listić koji je pronađen u Džarvisovom novčaniku predat je njegovoj porodici.

– Planirao je da uzme taj novac i ode kod sestre i oca u Sjevernu Karolinu – zaključila je Talaski, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije