Zabava

PRONICLJIVI I ANALITIČNI Ova dva horoskopska znaka su INTELIGENTNIJA OD DRUGIH

Zemljani znaci karakteristični su po iskazivanju praktične inteligencije. Sa druge strane, vatreni znaci su najintuitivniji od svih ostalih u Zodijaku, pa su im preodređena rukovodeća mjesta.

PRONICLJIVI I ANALITIČNI Ova dva horoskopska znaka su INTELIGENTNIJA OD DRUGIH
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ipak, dva horoskopska znaka ističu se po svojoj nadprosječnom inteligencijom vodolija i škorpija. Astrolozi tvrde da su ovo najpametniji horoskopski znaci i da njihova pamet proizilazi iz dva ključna razloga.

Ljudi rođeni u znaku vodolije imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se mjeri kognitivnom sposobnošću i visokim stepenom IQ. Osobe rođene u znaku škorpije krasi više pronicljiva inteligencija, oni su najbolji u realnom procjenjivanju i razumijevanju svijeta u cjelini.

– To ne znači da ostali horoskopski znakovi nisu inteligentni. Jesu, ali na svoj način. Blizanci i vage imaju mnoštvo mentalnih sposobnosti – objašnjava Nel Krabtri, astrolog sa “Mayo School of Astrology”.

Sa druge strane, rakovi i ribe su najbolji u emocionalnoj inteligenciji i oni izvrsno prepoznaju i rasuđuju svoje i tuđe osjećaje.

Zemljani znakovi, bik, djevica i jarac iskazuju praktičnu inteligenciju, dok vatreni znakovi, ovan, lav i strielac imaju tendenciju da budu najintuitivniji u Zodijaku. To ih čini savršenim materijalom za rukovodeće pozicije u poslu, piše zena.blic.rs.