Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PROSLAVILI MILIONSKO ULAGANJE Nova dionica puta spaja Petrićevac sa Motikama

Banjaluka
Autor:

Foto: Grad Banjaluka

Na novoizgrađenoj dionici u mjesnoj zajednici Petrićevac na pravcu prema Motikama urađena je kompletna infrastruktura te postavljen asfalt i za realizaciju ovog projekta izdvojeno više od dva miliona KM, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić koji je danas posjetio ovu MZ.

-Na novoizgrađenoj dionici u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića u dužini od 900 metara urađena kompletna infrastruktura i postavljen asfalt – kazao je Radojičić.

Dodao je da je preostalo  da se na oko 200 metara saobraćajnice još samo položi asfalt te da će to biti urađeno čim vremenske prilike dozvole.

-Petrićevac je veoma naseljeno područje i ovdje smo mnogo radili u posljednjih nekoliko godina. Podsjetiću da trenutno gradimo novu ambulantu, vrtić i objekat mjesne zajednice Petrićevac – naveo je Radojičić.

Načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić rekao je da je prioritet razvoj infrasturkture u prigradskim naseljima, što je od izuzetnog značaja za mještane.

Puštanje u funkciju nove dionice puta prema Motikama bilo je praćeno i velikim slavljem koje je bilo organizovano za okupljene građane  te predstavnike raznih ustanova ili isntitucija.

Banja Luka se gradi i 2020. godine. Lijepo je danas na Petrićevcu, sa stotinama sugradjana proslaviti novogodisnje…

Gepostet von Igor Radojičić am Dienstag, 14. Januar 2020

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO