Banjaluka

PROSLAVILI MILIONSKO ULAGANJE Nova dionica puta spaja Petrićevac sa Motikama

Na novoizgrađenoj dionici u mjesnoj zajednici Petrićevac na pravcu prema Motikama urađena je kompletna infrastruktura te postavljen asfalt i za realizaciju ovog projekta izdvojeno više od dva miliona KM, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić koji je danas posjetio ovu MZ.

PROSLAVILI MILIONSKO ULAGANJE Nova dionica puta spaja Petrićevac sa Motikama
Foto: Grad Banjaluka

-Na novoizgrađenoj dionici u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića u dužini od 900 metara urađena kompletna infrastruktura i postavljen asfalt kazao je Radojičić.

Dodao je da je preostalo  da se na oko 200 metara saobraćajnice još samo položi asfalt te da će to biti urađeno čim vremenske prilike dozvole.

-Petrićevac je veoma naseljeno područje i ovdje smo mnogo radili u posljednjih nekoliko godina. Podsjetiću da trenutno gradimo novu ambulantu, vrtić i objekat mjesne zajednice Petrićevac – naveo je Radojičić.

Načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić rekao je da je prioritet razvoj infrasturkture u prigradskim naseljima, što je od izuzetnog značaja za mještane.

Puštanje u funkciju nove dionice puta prema Motikama bilo je praćeno i velikim slavljem koje je bilo organizovano za okupljene građane  te predstavnike raznih ustanova ili isntitucija.

Banja Luka se gradi i 2020. godine. Lijepo je danas na Petrićevcu, sa stotinama sugradjana proslaviti novogodisnje…

Posted by Igor Radojičić on Tuesday, January 14, 2020