Zabava

PROŠLI LJUTNJA I BIJES Nadežda i Toma otpočinju zajednički život

Pjevačica i maneken kažu da su ih prošli ljutnja i bijes, te da su shvatili kako im je suđeno da budu zajedno.

PROŠLI LJUTNJA I BIJES Nadežda i Toma otpočinju zajednički život
Foto: Pink.rs Screenshot

Nakon što su obnovili romansu poslije incidenta o kojem je brujala Srbija, Nadežda Biljić i Toma Panić ruku podruku došli su na jedan gradski događaj i tom prilikom prvi put progovorili o pomirenju.

Sve je kako treba, sve je pod kontrolom. Bilo je ljutnji i bijesa jedne i druge strane, polako sve to dolazi na svoje – rekao je Toma, a potom se nadovezala Nadežda:

– Šta ti je suđeno, od toga ne možeš da pobjegneš.

Pjevačica nije željela da otkrije kako je došlo do njihovog pomirenja.

– To je toliko duga i komplikovana priča, ali zapravo veoma jednostavna. Ta priča je za film, bukvalno – bilo je sve što je rekla, ali nije htjela da detaljiše šta se događa sa slučajem u kojem je Tomu prijavila za nasilje u porodici.

Nadežda kaže da uživa u trudnoći, ali da ima promjene raspoloženja.

– Deset minuta plačem, deset minuta se svađam, onda ćutim, onda sam gladna – kroz osmjeh kaže Nadežda, a na pitanje da li su počeli da žive zajedno, Toma odgovara:

– Nismo još, ali namjeravamo, neki moji prijatelji nam traže stan. Ja planiram da otpočnem neki biznis u Beogradu. Jedna beba stiže, druga je stigla danas, a to je moj pas. Mislim da bi najbolje bilo za dijete da odrasta uz nas, ali i uz psa, zato što je životnjska ljubav bitna.

Oboje su saglasni u tome da im nije bitan pol budućeg djeteta.

– Ja nemam želje. Sin ili kćerka, to je moje dijete, to je sve normalno – rekao je Panić, a Nadežda dodala:

– Ja samo molim boga da bude živo i zdravo, od malih nogu maštam da imam blizance. Probaćemo drugi, treći put dok ih ne dobijemo. Šalim se. Nije mi bitno da li će biti muško ili žensko. Bitno je da to dijete izvedemo na pravi put.

(Blic)