Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PRUŽAM IZVRSNO DRUŽENJE” Studira psihologiju, a zanimanje joj je SPONZORUŠA (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: Screenshot

Kloi Hejms ima tek 18 godina i za sebe kaže da je sponzoruša. Ona studira psihologiju, a trikove primjenjuje i na muškarcima koji je finansiraju, zasipaju dizajnerskim torbama, parfemima, novcem. Ona na to gleda kao na poslovni projekat koji joj omogućuje da plaća svoje skupo školovanje.

Osim što puno uči, ona posvećuje i mnogo vremena muškarcima koji je finansiraju, pa skoro nikad nema rupu u rasporedu. Naime, Kloi ima čak 6 sponzora i vrlo detaljno razrađen odnos i potraživanja koja od njih zahtjeva.

Svaki od sponzora “dužan” je da joj plaća od 1.500 do 3.000 funti , vodi je u šoping, za posebne prilike joj poklanja željene poklone, vodi je na večere u vrhunske restorane i na odmore na daleke lokacije – poput Las Vegasa ili Azije.

Svakog sponzora viđa od 2 do 4 puta mjesečno.

– Tokom ljetnjih praznika odlučila sam da se bavim time, prvo jer mi je bio potreban novac i to mi se činila kao jako atraktivna opcija – kaže.

Opisujući svoje dogovore s muškarcima sa kojima se sastaje na jednoj veb stranici objasnila je.

Gepostet von Chloe Hyams am Mittwoch, 18. Juli 2018

– Obično tražim adekvatnu mjesečnu naknadu kako bih mogla da finansiram svoj životni stil. To varira od 1.500-3.000 funti mjesečno po sponzoru. Zauzvrat, pružam izvrsno druženje i viđam svakog svog sponzora od dva do četiri puta mjesečno.

Govoreći o svojim poklonima, nastavila je.

– Nagomilala sam luksuzne predmete, uključujući brojne dizajnerske torbe, cipele, satove, odjeću i nakit. Odnosi su striktno platonski.

Kao najbolji dio svog stila života opisuje finansijsku slobodu. Kao najgori, ističe, predrasude drugih ljudi koji ne razumiju kako i zašto to radi.

– Svi aranžmani su mi potpuno platonski i zasnivaju se isključivo na druženju. U budućnosti bih volela da imam pravu vezu i zaljubim se, ali ne u nekoga ko mi je sponzor – ističe.

Reading was amazing!

Gepostet von Chloe Hyams am Montag, 28. August 2017

Opisujući svog tipičnog sponzora, kaže da on ima između 35 i 50 godina, a najvažniji mu je motiv da bude više u društvu s lijepom ženom, kao i da se stvarno druže. Kaže da od njih puno toga uči, posebno o poslu i međuljudskim odnosima.

Kao pokretač razgovora s njima obično koristi rečenicu kao što je “Reci mi jednu iznenađujuću činjenicu o sebi”. Kaže da joj to omogućuje bolje i brže upoznavanje i odlično probija led u komunikaciji.

Na stranicama za traženje sponzora, atraktivne i liberalne mlade žene mogu “zaraditi” džeparac koliko žele, a sve se svodi na odnos bez obaveza. Ipak, iako se ističe da seks nije obavezan dio odnosa, većina muškaraca koja plaća te djevojke, ipak njemu teži.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO