Zabava

"PRVA POBJEDNICA SE NE ZABORAVLJA" Kija potkačila Slobu, jednim komentarom udarila je i na Anabelu

Kija Kockar provela je nekoliko dana u Crnoj Gori gde je spojila odmor i posao, a u jednom od posljednjih intervjua osvrnula se na negativne komentare koje druge javne ličnosti daju o njoj.

"PRVA POBJEDNICA SE NE ZABORAVLJA" Kija potkačila Slobu, jednim komentarom udarila je i na Anabelu
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Ja znam da sam ja recept ako želiš da budeš u novinama, samo pomeni Kristinu Kiju Kockar. Dešavalo se da ljudi pričaju 30 minuta o svojoj karijeri, postavi im novinar pitanje: “Šta misliš o Kiji?”, napljuju me, onda u naslovu stoji moje ime. Toliko o tome koliko su bitni – rekla je Kija za emisiju “Premijera” i dodala:

– Prva pobjednica se ne zaboravlja – aludirajući na svoj trijumf u “Zadruzi 1”.

Kristina je prokomentarisala i izjavu svog bivšeg supruga Slobe Radanovića, koji je rekao da ne mora više da joj pjeva jer sada postoji neko ko može to da radi umjesto njega.

– Naravno da ima ko da mi pjeva, gdje god da odem neko će mi nešto otpjevati. Ne bavim se tim stvarima iz osnovne škole, kao što nisam PR ovima sa raznim prezimenima, ne znam ni kako se prezivaju, tako nisam ni njemu. Ne zanima me stvarno, nisam u osnovnoj školi – zaključila je Kija, a mnogi su zaključili da je komentarom o prezimenima aludirala na Anabelu Atijas, koja se dva puta udavala i mijenjala prezimena.

(Blic)

Prihvati notifikacije