Kultura

Prva uloga nakon optužbi za seksualno uznemiravanje i priznanja da je HOMOSEKSUALAC: Kevin Spejsi se vraća na filmsko platno

Glumac Kevin Spejsi vraća se na filmsko platno ulogom u filmu “Billionaire Boys Club”, a to je njegova prva uloga nakon optužbi za seksualno uznemiravanje i priznanja da je homoseksualac.

Prva uloga nakon optužbi za seksualno uznemiravanje i priznanja da je HOMOSEKSUALAC: Kevin Spejsi se vraća na filmsko platno
FOTO: PROFIMEDIA

Film “Billionaire Boys Club” snimljen je prije skandala o seksualnom uznemiravanju, a u bioskope stiže u avgustu.

Nadamo se da optužbe koje se odnose na ponašanje jednog od glumaca, a koje nisu bile javno poznate kada je film sniman, ne smetaju ovom izdanju. Odluka o puštanju ovog filma nije nimalo laka – saopštili su distributeri.

Film donosi istinitu priču o grupi mladića koja je osamdesetih godina prošlog vijeka organizovala klub koji je trebalo da se brzo obogati na prevarama.

Spejsi igra lik Rona Levina, varalice homoseksualca koji je ubijen nakon što je prevario grupu ljudi. Njegovo tijelo nikada nije pronađeno pa neki misle da bi još mogao biti živ, prenosi portal Klix.ba.

Režiju filma potpisuje Džejms Koks, a pored Spejsija u filmu igraju i Ema Roberts, Suki Voterhaus, Ansel Elgort, Taron Egerton i drugi.