Hronika

"Prvo mu je udarila šamar, a onda uzela nož u ruke" Otac ubijenog Dragana (21) ispričao detalje užasa, trudna maloljetnica UBILA MUŽA ZA STOLOM

Dragan Stanković (21) ubijen je prije dva dana kuhinjskim nožem u iznajmljenoj kući u selu kod Ljiga, a policija je uhapsila njegovu trudnu nevječanu suprugu M. M. (16) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo.

"Prvo mu je udarila šamar, a onda uzela nož u ruke" Otac ubijenog Dragana (21) ispričao detalje užasa, trudna maloljetnica UBILA MUŽA ZA STOLOM
FOTO: BLICTV/SCREENSHOT

Predrag, otac ubijenog, kaže da su se njih dvoje svađali i ranije.

– Živjeli su ovdje kod nas, bilo je svađa između njih dvoje, ali nije bilo opasno. Poslije su se preselili i bilo im je lijepo. Nismo ni znali da je ubijen, čuli smo da su se svađali – priča Draganov otac za Blic i dodaje:

– Prvo mu je udarila šamar, pa onda uzela nož u ruke i vikala “sad ću da te ubodem nožem”. Neka sad robija, to je ubica. Odgajao sam sina 20 godina, a ona da mu oduzme život – kaže on

Zločin se dogodio u četvrtak oko 20 sati.

– Ne znamo šta su radili. Ona ga je ubola nožem. Bio je živ neko vrijeme, odveli su ga kod ljekara, javili su da treba da ide za Valjevo. Kasnije su zvali da kažu da je preminuo. Danas je u policiji priznala da ga je ubila nožem – kaže za Blic sestra ubijenog Dragana.

Pročitajte još

Komšije kažu da je mladić bio živ po dolasku policije i Hitne pomoći, ali da je preminuo tri sata po prijemu u bolnicu, prenosi Kurir.

– Njih dvoje su živjeli sami kao podstanari. Kobne večeri je Dragan došao s posla, a žena ga je dočekala i spremila večeru. Jeli su i valjda su se za stolom posvađali. Čula se glasna vriska, cika, galama iz njihove kuće, ali nije nam to bilo čudno, jer se oni inače stalno svađaju – kaže komšija i dodaje:

– Ubrzo smo ugledali policiju, otišli su kod njih. Poslije smo čuli šta se dogodilo. Strašno. Čuli smo da je djevojka, koja je u trećem mjesecu trudnoće, zarila Draganu nož u grudi, odnosno direktno u srce, a da je potom nož spakovala u fioku. Vjerovatno je mislila da će tako zavarti trag zločina, ali policija je odmah našla oružje, a na sječivu je bilo krvi.

Saslušaće svedoka

– Navodno, sa mladim parom kobne večeri bio i jedan maljoletni mladić, koji će biti ispitan kao svjedok – kaže izvor i dodaje da je maloljetnica priznala zločin policiji.

Poznanici mladog para kažu da pretpostavljaju da je motiv zločina Draganova ljubomora, ali i narušeni porodični odnosi.

– Često su se svađali i Dragan je bio vidno ljubomoran, jer je tinejdžerka malo živahna i neposlušna, stalno joj je prebacivao da flertuje sa drugim muškarcima – kaže poznanik i dodaje da se roditelji osumnjičene M. M. nikako nisu slagali sa njenom ljubavnom vezom.

– Kada je završila osnovnu školu zaljubila se u njega i bježala je nekoliko puta od kuće da bi bila s njim. Očajni roditelji su joj branili da se zabavlja s Draganom. Međutim, mislim da su na kraju prihvatili njihovu ljubav, pomirili su se sa sudbinom – kaže poznanik.

Kako dodaje svi su znali da je M. M. trudna, a i ona i Dragan su se radovali prinovi.

– Vidi joj se stomak. Baš tragedija velika, da se beba rodi u zatvoru, užas – kaže poznanik i doadje: – Ona nije nigde radila, dok je Dragan bio izvanredan momak koji se borio za život. Radio je za nadnicu i stalno se nudio da radi, kako bi mogao da plati sve račune i da im obezbijedi koliko toliko normalan život.

Mještani sela nadomak Ljiga kažu da je ova tragedija nezapamćena.

– Draganova majka je van sebe, žena ne prepoznaje nikoga i stalno doziva sina, dok je suprug i Draganov stariji brat tješe – kažu oni.

Druga tragedija u familiji

Porodica trudnice prije mjesec dana imala je tragediju, jer je njihova starija kćerka ostala bez supruga, koji je bolovao od teške bolesti i preminuo. Kćerka i unučad su se vratila kod njih kući, a sad imaju trudnu mlađu kćerku koja je ubila partnera, piše Blic.

Prihvati notifikacije