Zabava

Prvo oglašavanje izbačene zadrugarke ”Razočarala sam se, mnoge kolege će mi zamjeriti učešće”

Glumica Jovana Korbar sinoć je napustila rijaliti Zadruga 6 u duelu sa Markom Markovićem koji je očigledno imao više podrške u odnosu na nju.

Prvo oglašavanje izbačene zadrugarke ”Razočarala sam se, mnoge kolege će mi zamjeriti učešće”
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE SCREENSHOT

Jovana je na samom početku razgovora sa ekipom Pulsa otkrila da su joj osjećanja pomiješana nakon napuštanja luksuznog imanja.

– Razočarala sam se. Trudila sam se da pričam sa svima, ali ipak nisam uspjela sa svima. Malo je bilo vremena, a dosta ljudi. Nisam uspela da pokažem neke svoje kvalitete, ali sa druge strane i nisam razočarana jer mi je nedostajala porodica i što smatram da se nisam baš najsjajnije uklopila tamo – izjavila je glumica, a na pitanje šta misli o famoznom ”kokošinjcu” koji Marko Marković ima oko sebe, Jovana je imala svojstven odgovor:

– Marko je zgodan, lijep i pristojan momak. Sigurna sam da se dopada djevojkama. Nije on tu kriv, svi mu ugađaju. Svi mu donose hranu, ručak, kafu. Njemu to prija. Svakako te djevojke nemaju trunke samopoštovanja, jer ga jure. Njemu se po mom mišljenju ne dopadaju. Ne dovoljno da bi se odlučio za jednu – govorila je ona.

O sukobu Uroša Ćertića sa Necom, Adamom i Jelenom Golubović glumica krivi zatvoren prostor i različitost karaktera.

– Što se tiče svih svađa gledala sam da se držim po strani. Nisam htjela da se miješam. Zatvoren je prostor. Mnogi se privatno ne bi našli u društvu drugih ljudi. Takve situacije su neminovne. Netrpeljivost je velika – prokomentarisala je glumica, a zanimalo nas je da li joj je neko od kolega glumaca zamjerio što ulazi u jedan rijaliti:

– Mišljenja su podijeljena. Biće kolega glumaca koji će mi zamjerati ulazak Zadrugu, mnogima se to ne sviđa. Svakako ništa loše nisam uradila, tako da nema šta da mi se zamjeri, prenosi Blic.

– Što se tiče novih zadrugara daleko će da dogura Sneža sa kojom sam najviše vremena provodila. Dobar je čovjek i iskrena osoba – pohvalila je glumica cimerku na kraju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije