Zabava

"Prvo smo samo glumili ljubavni par" Dragan Bjelogrlić i Maja su u braku 3 decenije, a ovako je započela njihova ljubavna priča

Glumac Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom je od 1996. godine, a njihova ljubavna priča započela je pred očima miliona Jugoslovena.

"Prvo smo samo glumili ljubavni par" Dragan Bjelogrlić i Maja su u braku 3 decenije, a ovako je započela njihova ljubavna priča
FOTO: S. KRSTIĆ / RINGIER

Mladi glumac i tadašnja studentkinja engleskog jezika, koja se honorarno bavila modelingom, sreli su se devedesetih godina na snimanju jedne reklame. Bjela ju je nakon samo dvije nedjelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda, piše Blic.

Dok su oni pred kamerama razmjenjivali poljupce i zagrljaje, u pozadini je išla čuvena španska pjesma „Un Año de Amor“. Bilo je više nego očigledno da između dvoje postoji nešto više od poslovnog odnosa.

Pročitajte još

– Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski namještaj, za koji mi je trebala partnerka, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami – ispričao je jednom prilikom Dragan Bjelogrlić.

Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali – dodao je glumac tada.

FOTO: S. KRSTIĆ/RINGIER
FOTO: S. KRSTIĆ/RINGIER

Dragan Bjelogrlić rijetko u intervjuima govori o privatnom životu, ali je jednom prilikom istakao da je stabilna i skladna porodica njegov najveći uspjeh.

– Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspijevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svjestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspjeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umjetnika – rekao je ranije Bjela.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije