Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRVU TRUDNOĆU JE LAKŠE PODNIJELA Ovo Subotićka kaže na pitanje da li će UĆI U RIJALITI

Zabava
Autor:

Foto: Vladimir Živojinović/RAS Srbija

Nekadašnja učesnica “Zadruge” otkriva kako joj prolaze dani tokom trudnoće i da je osjetljiva da bi učestvovala u TV šouu.

– Prva trudnoća mi je bila skroz drugačija i mnogo sam je lakše podnijela, ne znam da li su godine u pitanju i moja nesvjesnost tog stanja u tom trenutku ili su to ipak hormoni… Posljednjih mjesec i po dana sam prespavala, samo što se nisam srodila sa krevetom. Imala sam jake mučnine koje su me dovele u fazu i da ne jedem… Vidno sam bila smršala, ali sada je, hvala bogu, sve dobro. Vraćam se u prvobitno stanje i psihički i fizički – otkrila nam je Aleksandra i dodala da je izabranik čuva tokom trudnoće kao malo vode na dlanu.

– Bila ja trudna ili ne, Peca me tretira kao princezu i trudi se da u svakom trenutku budem srećna i zadovoljna, da imam sve što mi je potrebno. Mislim da je jedino u trenutnoj situaciji malo oprezniji od mene i da je jako koncentrisan na moje zdravlje da bude kako treba.

S obzirom na to da je Miljana Kulić trudna učestvovala u “Zadruzi 1”, interesovala nas je da li bi Aleksandra pristala da u drugom stanju uđe u neki rijaliti šou.

– Nikada nisam razmišljala o tome. Miljani svaka čast, ali ja mislim da sam trudna previše osjetljiva za tako nešto – kaže Aleksandra Subotić koja trenutno boravi u Crnoj Gori, dok njenu kćerku čuva djeda Karađorđe u Srbiji, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO