Kultura

Publika nije vidjela Maksimilijana Juru Kučinu: Evo zašto je u Banjaluci odgođena legendarna “Večernja škola” Željka Pervana

Kultna “Večernja škola” Željka Pervana, koja je u sklopu oproštajne turneje večeras trebalo da bude odigrana u Banjaluci - odgođena je.

Karte za predstavu Večernja škola
FOTO: SLOBODAN POPADIĆ/RINGIER

Banjalučani su naišli na zaključana vrata dvorane “Obilićevo”, u kojoj je predstava bila zakazana.

Odgovore su potažili na biletarnici “Jazavca” gdje su rekli da ne znaju o čemu se radi jer oni nisu organizatori predstave.

Međutim, razlog odgađanja objavljen je na sajtu za prodaju karata kupikartu.ba.

– Poštovani, na žalost, predstava je odgođena radi bolesti jednog od glumaca. Informacije o novom terminu i povratu novca uskoro – piše u objavi.

Otkazana predstava
FOTO: KUPIKARTU.BA/SCREENSHOT

Kultni humoristični serijal “Večernja škola” Željka Pervana nakon 15 godina ponovo je okupio svoje junake i krenuo na oproštajnu turneju sa predstavom “Posljednja Večernja”. U ovom urnebesnom epilogu serijala „Večernja škola“, Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra), ponovo su sjeli u školske klupe kako bi nas nasmijali do suza.

“Posljednju Večernju” Željka Pervana na ovoj je oproštajnoj turneji pogledalo više od 30.000 ljudi!

Pročitajte još

Predstava je oborila sve rekorde gledanosti u regiji u toku osam mjeseci, a u Bosni i Hercegovini rasprodala BKC Sarajevo i dvoranu Kosača u Mostaru. U Zagrebu je igrala ispred čak 5.000 fanova u rasprodanoj sportskoj dvorani Cibona, a obišla je i dvadesetak gradova.

Autor “Večernje škole” Željko Pervan već je najavio da je ova turneja neponovljiva i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima legendarne “Večernje škole”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije