Kultura

PUBLIKA ODUŠEVLJENA, KRITKA NIJE Najgledaniji film na Netfliksu izazvao različite reakcije

Film "Reptil" trenutno je najgledaniji film na Netfliksu, ali izazvao je podijeljena mišljenja kritike i publike, a iako je dobio pohvale gledalaca, ima prilično nisku ocjenu kritike.

PUBLIKA ODUŠEVLJENA, KRITKA NIJE Najgledaniji film na Netfliksu izazvao različite reakcije
FOTO: NETFLIX/YOUTUBE/SCREENSHOT

Pažnju publike privukla su zvučna imena, a u glavnoj ulozi pojavljuje se Benisio Del Toro, koji tumači lik detektiva Toma Nikolsa koji istražuje ubistvo agenta za nekretnine. Jedan od glavnih osumnjičenika za zločin je žrtvin partner Vil Gradi kojeg tumači Džastin Timberlejk, a ulogu Tomove žene Džudi  tumači Alisija Silverstone.

Iako je film postao hit u očima publike, kritičari se ne slažu s njima. Naime, uprkos impresivnoj glumačkoj postavi, film je od kritike dobio samo 42 posto na Roten tomejtosu, piše Index.hr.

Filmski kritičar Kambol Kempbel napisao je da Del Torova solidna filmska harizma ne može spasiti film, letargični triler koji tek na trenutke oduševljava, dok je Rodžer Mor  napisao da je film savršeno je gledljiv, ali spor.”

Za razliku od kritike, fanovi su oduševljeni filmom, a gledaoci su mu dali 75 odsto na istom sajtu.

– Konačno film s originalnim scenarijem i vrhunskom glumom. Vrijeme je da Džastinu Timberlejku damo priliku da zablista kao glumac, pokazao je da je dobar – napisao je jedan fan.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije