Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PUBLIKA U BANJALUCI ME UVIJEK ODUŠEVI” Aleksandra se priprema za novogodišnji koncert

Zabava
Autor:

Foto: Vladimir Živojinović/RAS Srbija

Pjevačica Aleksandra Prijović za reprizu Nove godine pjeva na trgu u Banjaluci i kaže da očekuje odličan provod.

– Jako me raduje što pjevam u Banjaluci. Pjevala sam dva puta tamo, zaista je bilo fenomenalno. Publika me je tako dočekala da sam bila oduševljena i rekla sam: “Jedva čekam da dođem opet”. Na moje veliko zadovoljstvo pjevam 1. januara u Banjaluci na trgu. Sigurna sam da ćemo se lijepo provesti i da će to biti veče za pamćenje – kaže Aleksandra.

Dodaje da još uvijek nije odabrala modni stajlig za to veče.

– Nisam još uvijek pronašla kreaciju za to veče. Ovih dana treba da odaberem sajlinge, pošto oko Nove godne radim desetak dana – otkriva ona, a za taj nastup kaže:

Repertoar za koncert u Banjaluci tek treba da pripremi.

– Sljedeće nedelje treba da imam probe sa bendom. Potrudićemo se da bude što bolji repertoar i da se svi lijepo provedu – ističe pjevačica.

Aleksandra priznaje da joj svakodnevne obaveze ne padaju teško i otkriva da kada joj se nešto dopada ne razmišlja da li je to na sniženju.

– Volim da odem na pijacu, a u prodavnicu idem stalno. Jeste da mi je teško da se budim rano, ali postoje dani kada odlučim da ustanem ranije i odem na pijacu. Navika je čudo, već osam godina petak i subota legnem u pet, šest ujutru i onda ne mogu da dođem sebi tokom nedjelje. Sada kada imam dijete budim se u toku noći. Dovoljno je jednom da se probudim, pa mi se dan poremeti i onda se budim kasnije oko 11 – objašnjava muzička zvijezda, a na pitanje da li kupuje na sniženjima kaže:

– Kada nešto volim da pijem i jedem, ne gledam koliko košta.

View this post on Instagram

About last night ✨

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Aleksandru kolege i publika hvale da ima besprijekoran stil odjevanja posljednjih mjeseci.

– Pomaže mi Tijana Todorović oko stajlinga. Bukvalno ne izađem iz kuće, a da je ne pozovem i pitam šta da obučem. Zovem je i za privatne potrebe. Ona je tu za mene u svakom trenutku. Volim lijepo da se obučem i mnogo novca trošim na to, ali šta ću, kao i svaka žena volim da lijepo izgledam.

Aleksandra Prijović je ljetos izdala dvije pjesme “Neponovljivo” i “Bogata sirotinja”, a ovih dana radi na drugom studijskom albumu. Sa svojim timom još uvijek se dogovara da li da publiku pred album obraduje jednom novom pjesmom.

– Pripremam album, ali još uvijek nisam sigurna da li ću prije toga objaviti singl. Album svakako naredne godine – rekla nam je Aleksandra.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO