Zabava

PUKLA BRUKA Bivši zadrugar tvrdi da je Nadežda bila INTIMNA sa njegovim drugom

Nadežda Biljić je poručila kako je Boru Santanu blokirala iz poštovanja prema mužu i to ga je razbjesnilo, te je iznio niz optužbi na njen račun.

PUKLA BRUKA Bivši zadrugar tvrdi da je Nadežda bila INTIMNA sa njegovim drugom
FOTO: D. PANAJOTOVIĆ/RAS SRBIJA

Vidio sam maloprije izjavu i sada ću da vam kažem o čemu se radi. Sjedio sam u kafiću s prijateljem i rekao mi je: “Evo, Nadežda mi piše da pošaljem njenom mužu banane za rođendan” i ja kažem: “Daj da joj se javim, da je pitam što me je blokirala” i sada vidim ovo da kaže, jer poštuje svog muža. Ja moram da kažem da je ona imala intimni čin sa mojim drugom Peksom, ti snimci postoje u njegovom telefonu. To se desilo u stanu na Banovom brdu. Zašto izigrava to poštenje? – rekao je Bora u emisiji “Premijera Vikend Specijal” .

Bora je objasnio šta ga je toliko iznerviralo, piše Blic.

– Kao sad to je uradila iz poštovanja prema Tomi. Za Novu godinu kada je bila ja sam joj čestitao i rođenje sina. I ovo što je rekla da su to neke igre Milice i Tome, to mene stvarno ne zanima. Mene je iznerviralo što je ona rekla da je mene blokirala zbog muža, a ovamo deset puta gulila banane. Baš sam se iznervirao. Kog muža ona poštuje, zove mog drugara svaki dan. Lično možemo da dostavimo snimke. Meni on kaže da ga ubija s porukama. Ja sam vidio juče to kada smo bili na ručku. Ja sam te upoznao s mojim drugarom, kako možeš da tražiš voće od mog druga, a poštuješ muža? – rekao je Bora.

Nakon svega se oglasila Nadežda pa poručila:

– Za ovo ide tužba kao vrata!