Zabava

PUKLA BRUKA Pjevačica rasturila brak kompozitoru, nova LJUBAVNA AFERA na estradi

Pjevačica Tamara Milutinović već nekoliko mjeseci je u tajnoj ljubavi sa kompozitorom Sašom Nikolićem, koji je zbog ljubavi sa pjevačicom podnio papire za razvod braka od supruge Aleksandre.

PUKLA BRUKA Pjevačica rasturila brak kompozitoru, nova LJUBAVNA AFERA na estradi
FOTO: LJ.T., GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Kako saznaje Blic, prije nekolio mjeseci Aleksandra je saznala da je suprug vara sa pjevačicom kojoj je radio veliki broj pjesama, a Nikolić je sve priznao i dogovorili su se da se rastanu. U prilog ove nove ljubavne afere svjedoče i fotografije od vikenda za nama, gdje može da se vidi kako Tamara u jednom hotelu u Vrnjačkoj banji uživa sa svojim emotivnim partnerom i saradnikom.

– Gotovo sve pjesme koje je Tamara objavila djelo su Saše Nikolića, a očigledno je da se ljubav između njih dvoje desila dok su sarađivali i vrijeme provodili u studiju. Uspješno su krili ljubavnu vezu nekoliko mjeseci, sve dok Nikolićeva supruga nije saznala da on ima novu ljubav. On je priznao da je u vezi sa Tamarom i dogovorili su se da će on napustiti dom u kojem su živjeli – otkriva dobro obavješten izvor.

– Već nekoliko dana borave u jednom hotelu u Vrnjačkoj banji. Vrijeme provode na bazenu, a Nikolić se maksimalno trudi da udovolji svojoj djevojci. Naručuje sve ono što ona poželi, maže joj kreme po tijelu da ne izgori, masira, a tokom večeri odlaze u obližnje restorane – dodaje izvor.

– Ma kakva izjava. Rekla kazala, nikada nisam komentarisala privatan život. Jesam u emotivnoj vezi, ali to zna onaj koji treba da zna – rekla je Tamara.

– Nisam bila u Vrnjačkoj banji. Već danima sam kod kuće zbog pandemije korona virusa. Ako imate fotografije vi objavite, ali zaista nigdje nisam izlazila – dodala je zbunjeno Tamara.

Inače, Tamara je u junu ove godine u intervjuu za Scandal na pitanje o emotivnom partneru rekla:

– O tome ne bih da pričam. Ne volim inače da pričam o privatnim stvarima. A i ima mnogo kolega koje su svoje živote, nažalost, toliko ogoljele, tako da mislim da za mene ima još nade da koliko-toliko sakrijem emotivni život. Za sada bih voljela da to bude samo moja stvar.