Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PUKOVNIK ILI POKOJNIK” Stanić tvrdi da je Dodik izdao srpski narod jer je UCIJENJEN

Politika
Autor:

Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

Miladin Stanić

Svojim pristankom da Republiku Srpsku odvede u NATO, Milorad Dodik se otvoreno stavio protiv srpskog naroda i pokazao da je spreman učiniti sve zarad malo vlasti, saopštio je Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Stanić tvrdi da je Dodik „danas potvrdio da mu je, ako treba, prihvatljivo i da promijeni i vjeru zarad vlasti“. Kaže da je već duže vremena najavljivao da će Dodik učiniti ovakav potez.

-On zna da je učinio mnogo loših stvari prema Republici Srpskoj i prema partnerima iz svijeta i on je bio primoran da to uradi. On je ucijenjena glava i on je danas razmišljao „ili pukovnik ili pokojnik“. Ovako velika izdaja Srpskog naroda neće proći nekažnjeno. Nije srpski narod zaboravio šta je u Otadžbinskom ratu NATO uradio našem narodu u Republici Srpskoj i Hrvatskoj, a nakon toga i u Srbiji – navodi Stanić, regaujući na dogovor u Predsjedištvu BiH da Zoran Tegeltija bude predložen za predsjedavajućeg Savjeta ministara, a da BiH u sjedište NATO u Brisel pošalje Program reformi, za koji još nije jasno šta predviđa.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO