Zabava

"Punđu sam počupala, crnilo od šminke mi se slivalo zbog suza" Snežana otkrila šta joj je Borjan uradio na dan vjenčanja

Supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana Borjan nerijetko na društvenoj mreži Instagram objavi nešto što privuče veliku pažnju njenih pratilaca, ali i javnosti.

"Punđu sam počupala, crnilo od šminke mi se slivalo zbog suza" Snežana otkrila šta joj je Borjan uradio na dan vjenčanja
FOTO: M: METLAŠ/RAS SRBIJA

Ona je sada objavila fotografiju ispod koje je do detalja opisala kako ju je Borjan rasplakao samo par sati pred vjenčanje i ko joj je pomogao u tim momentima.

Naime, Snežana je postavila fotografiju sa najboljim prijateljem kome se zahvalila na pomoći u tim momentima.

– Moram da napišem jednu anegdotu o mom najboljem prijatelju. Na dan moje svadbe ulazim u hotel, par sati pred vjenčanje, a moj iskreni muž me pogleda i kaže “frizura i šminka su ti užasne, izgledaš kao nijema baba”. Da, vjerovali ili ne, to mi govori na dan svadbe, tri sata pred vjenčanje.

– Za pet minuta crnilo od šminke mi se slivalo niz cijelo moje lice od suza, a punđu sam počupala. Ovaj čovjek je uspio da me smiri, našminka prelijepo i od tih počupanoh ekstenzija napravi predivne lokne. Kako je u tom ludilu i stresu to uspio ne znam, a mislim da ne zna ni on sada poslije šest godina. Pa zamislite koliko ga volim – stoji u objavi Snežane Borjan, piše Blic.

Prihvati notifikacije