Zabava

RADA MANOJLOVIĆ U STRAHU Komšinica sve otkrila: "Napravili su joj haos, Haris je tješi”

Pjevačica Rada Manojlović uspješno se oporavlja od korona virusa, jer prati sve preporuke ljekara, ali priče koje kruže među prijateljima čine nervoznom i nju i njenog dečka Harisa Berkovića.

RADA MANOJLOVIĆ U STRAHU Komšinica sve otkrila: "Napravili su joj haos, Haris je tješi”
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Sada je progovorila Radina komšinica i otkrila da su pjevačicu zaplašili prijatelji.

– Sad svi imaju nešto da joj kažu, kakav je to virus, šta napada, oštećuje… Čega se sve nisu naslušali. Samo je uznemiravaju pričama kako trajno stradaju pluća, srce, bubrezi, reproduktivni organi, kako djevojke koje su željele da zatrudne to nisu mogle poslije korone – kaže Radina komšinica za “Svet”.

– Napravili su joj haos u mozgu. Rada tim teorijama nije pridavala značaja jer sluša ljekare i vjeruje u medicinu, ali kad toliki broj ljudi počne da ti piše razne stvari, malo se zabrineš. Jeste da nije planirala sad da rađa, ali svakako želi da jednog dana sa Harisom zasnuje porodicu, da imaju djecu, pa ju je sve to malo zbunilo. Doktori kažu da nema razloga da brine i da će djece biti. Haris nije paničar, on je smiruje, ali cijela familija je sad tjera da pije vitamine, da se čuva, svekrva joj šalje čajeve. Džaba su digli paniku, nema zime za Rajku, zdrava je ona kao dren – kaže njena komšinica iz Četereža, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije