Zabava

Rada Manojlović završila na infuzuji "Zaboravili ste kako izgleda osoba bez vještačkih trepavica, obrva, usana" (FOTO)

Pjevačica Rada Manojlović progovorila je o zdravstvenom stanju nakon što je na Instagramu objavila video na kojem je na infuziji, te je rekla da prima terapiju zbog bolesti.

Rada Manojlović
FOTO: RADAMANOJLOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ovo sam htjela da vam kažem, snimak iz auta, za koji me čašćavate uvredama na račun fizičkog izgleda i lica, nastao je poslije ove terapije. Bolesna sam, iscrpljena, neispavana, na infuzijama i inhalacijama, kao što vidite. To nema nikakve veze zato što mene moj izgled ne opterećuje, ne obavezuje i ne sprječava da živim, kao očigledno neke od vas, kojima posebno smeta moj izgled. Šta da vam kažem, žao mi je što je tako, ali ja sam sebi i ovako lijepa inače, naravno, ne bih objavila – rekla je pjevačica u snimku na TikToku, a zatim se opširnije oglasila i na Instagramu.

Ne bih uopšte obraćala pažnju, vjerujte, ja sam sve ovo davno prevazišla, ovaj video je iz edukativnog karaktera i posvećen je djevojčicama koje me vrijeđaju i za koje sam (po njihovim komentarima na TikToku), shvatila da su pod velikim pritiskom da budu lijepe. Nemojte niko da vas pritiska i opterećuje. Život je jedan, oslobodite se svega što vam nameću i uživajte u životu – napisala je Rada pa dodala:

Rada Manojlović na infuziji
FOTO: RADAMANOJLOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pročitajte još

– Morate da volite sebe! Ljudi, šta vam je, pod velikim ste pritiskom lažnog sjaja, filtera, estetskih tretmana i svega, zaboravili ste kako izgleda potpuno prirodna osoba, bez vještačkih trepavica, obrva, urađenih usana. Nemam ništa protiv, ali čemu vrijeđanje nekoga (mene), ko to sve nije uradio? Opustite se, majčinski i drugarski vam kažem, zbog vas, vjerujte mi, mnogo će vam biti lakše. Meni je i ovako dobro i sve vas volim – poručila je Manojlovićeva i onda dodala bolest nije previše ozbiljna i da će nastaviti sa nastupima.

– Nisam bolesna “bolesna” da ne mogu da pjevam, više umor i iscrpljenost, dakle vidimo se na nastupu sutra i nadalje u svim zakazanim gradovima, bez brige! – poručila je Rada Manojlović, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije