Zabava

(VIDEO) Ima brak iza sebe i 2 djece: Novi detalji o dečku Rade Manojlović kojeg krije od očiju javnosti

Pjevačica Rada Manojlović nakon raskida sa mlađim kolegom Harisom Berkovićem nije pričala o novom partneru, a nedavno je uhvaćena sa dečkom.

Rada Manojlović  sa novim  dečkom
FOTO: PAPARAZZO LOV PINK/YOUTUBE/SCREENSOT

Naime, poslije brojnih burnih veza koje su uglavnom bile javne, pjevačica sada uživa sa novim izabranikom kojeg krije od očiju javnosti.

Iako je njihova bliskost očigledna, Rada Manojlović nije željela da potvrdila da se radi o novom dečku.

Pročitajte još

– Vlada je moj mnogo dobar prijatelj prvenstveno, a onda i saradnik duže od tri godine. Trenutno nemam dečka, ali i nemam vremena za ljubav jer se bavim svojim poslom i završavam album koji sam obećala fanovima. Sve je pri kraju I uskoro će sve biti objavljeno tako da za dečka u ovom trenutku nikako nemam vremena niti planova – rekla je ispričala Rada Manojlović za Scandal.

Kako navodi izvor za medije, dotični Vlada ima brak iza sebe i dvoje djece.

– Vlada je Radinih godina i iza sebe ima brak i djecu. Kada je počeo da radi sa Radim uveliko je bio razveden i iz tog braka koji se neslavno završio ima dvoje djece. On je iz Beograda i važi za jako poštenog i normalnog momka. Prema djeci koju ima iz prvog braka je odličan otac i svaki svoj slobodan trenutak koristi da se posveti njima. Inače u gradu ga mnogi znaju i priče koje o njemu kruže su da je potpuno ispravan, odličan i vjeran prijatelj. I osoba na koju možeš da se osloniš u svakom trenutku – ispričao je izvor.

Podsjetimo, ekipa “Papraco lova” usnimila je Radu Manojlović sa novim dečkom, čiji identitet za sada nije poznat javnosti. On je vozio pjevačicu, a kada joj je iznio stvari, poljubili su se na putu.

Prva javna veza koju je imala bila je sa Milanom Stankovićem, sa kojim je posle raskida ostala u prijateljskim odnosima.

Nakon Milana, Rada je uplovila u vezu sa čovjekom iz svijeta sporta – Momirom Gajićem. Mnogi su tada pričali da je on sušta suprotnost Milanu, a bilo je i onih koji su želeli da se pjevačica vrati pjevaču.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu