Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“RADITE ŠTA HOĆETE” Dodik poručio da će policija postupati samo u slučaju PRIJAVE GRAĐANA

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je u koordinaciji sa predsjednicom Srpske, predsjednikom Vlade, predsjednikom Skupštine i sa ministrom unutrašnjih poslova dogovoreno da policija neće postupati po Uredbi o zabrani izazivanja panike i širenja lažnih vijesti osim u slučaju da to prijave građani.

– Vi evo izvolite galamite šta hoćete, radite šta hoćete. Recimo ova polemika sa jednim privrednikom iz Hercegovine se prikazuje jednostrano, i ne prikazuju se druge stvari. Kao što znate, u emisiji BN, pojavio se čovjek koji kaže: “Kada ćete ubiti tog Dodika?” I šta mu se desilo? Čak namjeravam jednog dana da se sretnem sa tim čovjekom. Ja nemam taj problem. Rekli su da nas treba pobiti sve na trgu, pa šta se desilo. Nemojte vi praviti tu dodatnu vrstu priče, i ništa se ne dešava. Ali da ne bi bilo priče da policija zloupotrebljava to, više neće postupati po toj uredbi pa vi radite šta god hoćete – rekao je Dodik.

On je dodao da to ne može da spriječi građane i udruženja da traže da se sprovede neka procedura.

– Sada je ovdje ispala najvažnija ta priča. Kome šta fali? Napravite jedan neuredan krevet u SD “Obilićevo”, koji su razvalili ovi koji tamo budu i to onda snime i kažu pogledajte kakav je karantin. Ili ostavite prljav sto nakon ručka i čekate da Milorad Dodik dođe da čisti taj sto i sprema taj krevet i onda pravite priču kako je to neorganizovano. Naravno da nije zgodno biti u karantinu i ja razumijem te ljude, ali od toga praviti neke priče. Neće nikome faliti dlaka s glave i niko neće biti procesuiran. A šta ako građanin pozove policiju? Onda ćete reći da policija neće da dođe. Niko ovdje nije dirnut, nikome ne fali dlaka s glave. Je l vama (BN TV) fali šta? Vi širite paniku već 10 godina. Izvolite radite, niko vam to ne spori. Ovo nije napravljeno da se neko juri, svi imaju prava. Radite šta god hoćete, gledajte događaje kako god hoćete, kad ovo sve završi bavićemo se politikom – poručio je Dodik, prenosi RTRS.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO