Banjaluka

Radno i tokom ljeta: Pogledajte kako će da rade STOMATOLOŠKE AMBULANTE u osnovnim školama

Stomatološke ambulante u osnovnim školama radiće tokom jula i avgusta raditi.

stomatolog zubar stomatologija
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

U OŠ “Stanko Rakita” od 8. jula do 2. avgusta radiće svaki radni dan od 7.30 do 14.30 časova. U navedenom periodu stomatološke usluge će se pružati i djeci i odraslim pacijentima. U periodu kada ambulanta ne bude radila zbog godišnjih odmora, stomatološke usluge djeca mogu dobiti u OŠ „Branko Radičević“, a odrasli pacijenti na lokalitetu Poliklinika.

Stomatološke ambulante u školama “Jovan Dučić” i “Desanka Maksimović” neće radiće od 1. jula do 30. avgusta, a djeca koja pripadaju ovim ambulantama, stomatološke usluge mogu dobiti u stomatološkoj ambulanti u OŠ „Borisav Stanković“ ili OŠ „Georgi Stojkov Rakovski“.

Pročitajte još

U OŠ „Branko Radičević“ ambulanta će raditi od 27. juna do 30. avgusta, u školi “Ivo Andrić” od 20. juna do 30. avgusta, u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ od 1. jula do 2. avgusta, od 12. avgusta do 19. avgusta, te od 27. avgusta do 30. avgusta. U periodu kada ambulanta ne bude radila zbog godišnjih odmora, stomatološke usluge djeca mogu dobiti u OŠ „Ivo Andrić“.

Stomatološka ambulanta u OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“ radiće od 1. jula do 2. avgusta i od 19. do 30. avgusta, u OŠ „Georgi Stojkov Rakovski“ od 24. juna do 30. avgusta, školi “Sveti Sava” od 1. jula do 30. avgusta, a u OŠ “Borisav Stanković” od 8. jula do 9. avgusta i od 21. avgusta do 30. avgusta.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu