Hronika

RANJEN U POKUŠAJU DA ZAŠTITI MAJKU OD OCA Detalji krvave drame, komšije čule jauke i pozvale policiju

N.M. iz Tršića, kod Loznice, koja je, večeras, primljena u Opštu bolnicu u ovom gradu, u stabilnom je stanju, rekla je Dragana Mitrović, portparolka OB Loznica.

RANJEN U POKUŠAJU DA ZAŠTITI MAJKU OD OCA Detalji krvave drame, komšije čule jauke i pozvale policiju
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Pacijentkinji, koja ima 47 godina, urađena je takozvana torokalna drenaža, ona je stabilno i van životne je opasnosti. Do potpunog oporavka zadržana je na bolničkom liječenju.

N.M. je, kako se sumnja, nožem u leđa ubo suprug M.M. (45), poslije porodične svađe. Svađi je, navodno, prisustvovao i njihov dvadesetogodšnji sin, pišu Novosti.

U trenutku kada je svađa došla do usijanja i kada je suprug uzeo nož i krenuo na suprugu, mladić je pokušao da zaštiti majku, i tada je njega otac zakačio nožem u rame.

Pošto su se čuli jauci, reagovale su komšije, brzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći. Mladić je zbrinut u Hitnoj službi, bez potrebe za dalje bolničko liječenje, a njegov otac je uhapšen.

Oboje supružnika su, inače, zdravstveni radnici Opšte bolnice u Loznici. Ne zna se još tačan motiv porodične svađe i teškog fizičkog napada, ali se spominje da je uzrok, tobože, ljubomora. Istraga koja je odmah počela treba da odgovori na sva ta pitanja.

Nema podataka da je ranije u ovoj porodici, među supružnicima koji su u braku više od dve decenije, bilo sukoba.