Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

RASPOLAGALI VRTOGLAVOM CIFROM Otkriveno gdje su Saša i Brena uložili novac od prodaje Granda

Zabava
Autor:

Foto: Mitar Mitrović/RAS Srbija

Lepa Brena i Saša Popović su, prema pisanju domaćih medija,od prodaje Granda zaradili 30 miliona evra, a taj novac su potom uložili u privatni biznis.

Saša Popović je odlučio da kupi fabriku harmonike u Italiji, piše Hit Informer.

– On je počeo karijeru kao harmonikaš, tako da ne čudi što je riješio da uloži u proizvodnju baš ovog instrumenta. Saša je prošle godine tokom odmora u Italiji obišao fabriku koja mu se baš svidjela i riješio je da je kupi – rekao je izvor ovog lista i dodao da je Sale nedavno završio papirologiju i uknjižio fabriku na svoje ime.

– Angažovao je najbolje stručnjake za proizvodnju jer planira da pravi najbolje harmonike na svijetu. U posao je uključio i našeg poznatog harmonikaša Mikicu Gačića. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji i vjeruju jedan drugom, pa je Saša izabrao baš njega za partnera u poslu –  kaže.

Ovu informaciju potvrdio je sin Mikice Gačića, pjevač Marko Gačić.

– Tačno je da su tata i Saša pokrenuli biznis sa harmonikama. Evo, baš sada su u Italiji poslovno. Najbolje je da njih zovete za detalje, ne bih ja pričao o tome – rekao je Marko.

Lepa Brena, s druge strane, posjeduje vinariju.

Međutim, kako se sada navodi, to nije jedini Brenin privatni posao. Prema pisanju gore pomenutog lista, Brena je sa suprugom Bobom Živojinovićem nedavno posjetila jedan luksuzni kompleks u Crnoj Gori, na primorju, u kome planiraju da grade zgradu.

– Planiraju da zidaju zgradu namijenjenu svjetskom džet-setu. Kvadrat u ovom kompleksu košta između 20.000 i 30.000 evra. Brena je oduševljena lokacijom jer je na otvorenom moru, tako da bi svi stanari imali parking mjesto za jahtu – tvrdi izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO