Zabava

RASTOPIĆETE SE OD NJEŽNOSTI Ovi horoskopski znaci se NAJBOLJE LJUBE

Veliko je pitanje koliko se od muškarca očekuje da ima "šlifa" za poljupce.

RASTOPIĆETE SE OD NJEŽNOSTI Ovi horoskopski znaci se NAJBOLJE LJUBE
FOTO: SHUTTERSTOCK

Mnogi smatraju da je žena upravo ta koja u tom smislu treba da prednjači odnosno da „vodi igru“. Kada su ova tri muška predstavnika zodijaka u pitanju, svaka žena koja bi se sa njima uhvatila u „koštac“ i poželjela da se takmiči u umjetnosti ljubljenja, definitivno bi izgubila. Naprosto, oni to rade najbolje i kada se sa njima ljubite, samo trebate da se prepustite čarima. Sve i da niste najbolji u ljubljenju, oni će vas podučiti.

Lav

Muškarac Lav emituje jako dobru energiju, a to se najlakše osjeti kroz poljubac! Usne su njegovo najjače oružije sa kojim raspolaže. Prirodni talenat koji posjeduju, zaista je čaroban i oni se time diče i ponose. Čak i da ste riješili da se sa njime poljubite, iz čiste dosade, nakon poljupca, počećete da se zaljubljujete, jer on to radi najbolje! Neće vas ostaviti ravnodušnom, i sve i da je kratak poljubac u pitanju, željećete da se ponovi i da tu „magiju“ osjećate još, iznova i iznova. Ljubljenje sa njime, san je svake senzualne žene!

Škorpija

Muškarac rođen u znaku Škorpije se ljubi najbolje na svijetu. To je gotovo jedini čin razmene energije sa suprotnim polom, kome ne pristupa na sebičan način. U svim ostalim segmentima, on biva sebičan. Inače on sam istinski uživa u poljupcima i tom prilikom voli da vodi igru. Partnerka tu postaje samo „stativa“, koja zapravo i ne mora da priželjkuje neku veću ili fantastičniju ulogu tom prilikom. Njeno je samo da se prepusti, a on će sve da radi sam. Ovo je muškarac nakon koga, svaka žena može da sakupi dobar niz štosova koje kasnije može da primjeni u cilju fasciniranja nekog svog novog, narednog emotivnog partnera, piše astrosavet.

Ribe

Muškarac rođen u znaku Riba, može da se smatra „najlukavijim“ pri ljubljenju. On uvijek može raditi ono što ne očekujete, pa je taj faktor iznenađenja koji on emituje, zaista izuzetno velik. I sam događaj poljupca kod njega može da bude iznenadan, što je u velikoj mjeri dovoljno da se neke stvari dovedu do maksimalnog užitka. Svaka žena koja se ljubila sa muškarcem u znaku Riba, pamti to kao poprilično nezaboravno iskustvo, koga se rado sjeća. Ovaj muškarac jednako dobro barata kako usnama, tako i rukama, pa se kod njega poljubac u kome vam neće dodirivati kosu ili na neki drugi način stimulisati vaše tijelo gotovo i ne računa kao poljubac, a sve ovo ih definitivno svrstava u katergoriju majstora za poljupce, piše Noizz.rs.