Zabava

RAZBOLJELA SE ZBOG DUGOVA Zorana Pavić dizala kredite, pozajmljivala novac, a još uvijek nije sve vratila

Pjevačica Zorana Pavić jedan od najtežih perioda u životu imala je 2008. godine, kada se zadužila zbog stana i koncerta u Sava Centru.

Zorana Pavić
FOTO: BLICTV/RINGIER

Zorana je bila učesnica rijalitija “Farma”, a nedavno je otkrila razlog zbog kog je ušla u pomenuti rijaliti.

– Pozajmila sam novac od prijatelja za koncert, pa sam onda uzela i stambeni kredit u banci u švajcarskim francima. Zbog tog duga sam se razboljela! Bila sam pod velikim stresom i dobila hormonski poremećaj, zbog kog sam imala mnogo zdravstvenih problema. Ušla sam u “Farmu” da bih izašla iz dugova, ali ni tada nisam riješila problem jer mi je honorar isplaćen u ratama. Još nisam vratila sve dugove. Kada se to bude desilo, taj dan ću da slavim kao svoj drugi rođendan. E, onda ću opet da napravim koncert u Centru Sava, taman da se ponovo uvalim u dugove… Najslađe se smijem na svoj račun – rekla je tada Zorana.

FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT
FOTO: BLIC TV/SCREENSHOT

– Imala sam dvije velike ljubavi i uspjela sam da ih sačuvam od očiju javnosti. Nije lako biti moj muškarac! Veza sa mnom podrazumijeva da na sve javne događaje idem sama, a ne sa onim sa kim se zabavljam. To partnerima može da smeta – rekla je pjevačica i prvi put komentarisala priče da je bila u vezi s glumcem Banetom Vidakovićem.

– On je glumčina i posebno biće koje mnogo volim, ali nas dvoje nikad nismo bili u vezi. Kada su mediji o tome pisali, lijepo je rekao da nas veže nježno prijateljstvo. U meni će uvijek imati prijatelja.

Ona se dotakla i pitanja potomstva.

– Dijete bih rodila samo čovjeku kojeg mnogo volim i koji mene voli. Nisam od onih ljudi koji se s nekim dogovore i kažu: “Hej, hajmo sada da pravimo dijete!” Pa ne pravimo bicikl, nego živo biće. Za mene je dijete plod ljubavi, a ne stvar. Nije bilo moguće da dobijem djecu sa onima koje sam mnogo voljela, nije važno iz kojih razloga – priča ona.

– Imam jak karakter i moje dijete bi sigurno to povuklo na mene. Kao takvo, ne bi moglo da se uklopi u svijet u kome danas živimo. Možda me je Bog sačuvao da ne umrem na porođaju. Ko to zna… – rekla je ona nedavno za Informer.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu