Politika

Razvili veliku trobojku na ulazu u Palatu Republike: Dodik ugostio studente s Kosmeta (FOTO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas tokom prijema za studente Pravnog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici da će još čvršće biti nastavljena institucionalna podrška srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, kroz različite projekte povezivanja Republike Srpske i Kosmeta.

Dodik sa studentima sa Kosmeta
FOTO: SRNA

Predsjednik Srpske je tokom prijema u Palati Republike upoznao studente o trenutnoj političkoj situaciji u Srpskoj i BiH, te istakao da je Republika Srpska stabilna, snažna i sposobna da odbrani svaki svoj interes i da njeni organi i institucije funkcionišu bez problema.

Dodik sa studentima sa Kosmeta
FOTO: SRNA
Dodik sa studentima sa Kosova
FOTO: SRNA
Dodik sa studentima sa Kosova
FOTO: SRNA

Dodik je naglasio da su institucije Srpske otvorene i na raspolaganju da podrže svaku dobru inicijativu, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

Pročitajte još

Predsjednik Srpske, koji je primio studente sa Kosmeta koji u Banjaluci borave u okviru projekta “Upoznaj Srpsku, upoznaj svoje”, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da se ovaj projekat održava duži niz godina kroz koji je do sada u posjetu institucijama Srpske došlo preko 500 studenata sa Kosova i Metohije.

Dodik je poželio svim studentima mnogo sreće u daljem radu i sticanju znanja, te izrazio želju da ovakvih projekata bude što više.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije