Zabava

"Razvod je slavila u krevetu sa Carem" Dejan ogolio dušu, evo šta je rekao o POMIRENJU sa Dalilom

Dejan Dragojević nakon svoje bivše supruge Dalile bio je gost emisije Janjuša i Karića.

"Razvod je slavila u krevetu sa Carem" Dejan ogolio dušu, evo šta je rekao o POMIRENJU sa Dalilom
FOTO: TV PINK SCREENSHOT

Dejan je ogolio dušu pred kamerama i istakao da mu je najbitnije da se psihički oporavi.

– Ja smatram da ona nije iskrena, ne guraj magare dok je u blatu, ali ne mogu da ostanem imun na komentare. Mjesec dana je pričala sa mnom kroz izlaganje gdje je mene u*rala. Filip sad nije muškarčina, a do juče je htela da ide sa njim u zatvor i nešto vanserijski. Njena je veća žal za Filipom – rekao je.

– Što govore da se mi pomirimo, sa moje strane ne da je nemoguće, nego nema 1 posto šanse. Ona se najviše kaje, na početku je pričala o meni, ali hoće jezik pravo, snimak se*sa, čula je za tatu, ne može da oprosti sebi što je prešla preko nekih riječi. Svako ima pravo da priča kako hoće, mene to ne interesuje – govorio je on.

FOTO: UROŠ ARSIĆ, YOUTUBE/DALILA I DEJAN/RAS SRBIJA
FOTO: UROŠ ARSIĆ, YOUTUBE/DALILA I DEJAN/RAS SRBIJA

– Ona ne bi došla da priča da nije došlo do svega ovoga sa Filipom. Kako bi ona predstavila ovaj šlag? Tri puta je pravila scenu da se mi potučemo. Vidio sam ja po njegovom prilasku da je on raskrstio neke stvari. Ljubavni klip kad je bio, nije mogla da vjeruje da niko ne aplaudira i da ja kvarim njihovu sreću. Ja preko toga ne mogu da pređem. Mene kopka što ja ne mogu da kažem nešto što bi neko drugi rekao. Stvari se ne zaboravljalu, mjesec dana indirektne torture, izlaganja. Ona je rekla da je razvod proslavila se*som i da bi otišla na još jednu turu i da je neiskreno, bolesno je. Htjela je mene da pokopa – pričao je Dejan.

– Ona je rekla da je Filip volio najviše na svijetu i da je pružio ono što ja nisam, da je bila čaura. Svako izlaganje je kontradiktornost – rekao je Dejan.

Pročitajte još

– Da i i dalje misliš da sanjaš? – pitao je Karić.

– Sad ne, strefe me realne situacije. Podario sam njoj život, a onome ko me je rodio sam uništio. Apsurdno je kad vratim neka svoja izlaganja. Zamolio sam je da se ne ljubi i ne razvlači, naskala je na moje oči. Ispada da je on nju tjerao, ko je tjerao da naskače? Sigurno je bilo gore od ovoga što je sinoć pušteno. Sramota me je svega što se desilo – istakao je Dragojević, piše Blic.

Prihvati notifikacije