Sudbine

"Redovan pregled spasava život" Milica Kon nakon operacije raka dojke

Iako o tome nije javno govorila, Milica se u prethodnom periodu borila sa kancerom dojke koji je uspješno operisan. Nakon hirurške intervencije koju je imala u KBC Bežanijska kosa, smogla je snage i podijelila sa javnošću ohrabrujuće i srećne vijesti.

"Redovan pregled spasava život" Milica Kon nakon operacije raka dojke
FOTO: PINK TV/SCEEENSHOT

Operacija je protekla savršeno, kao i cjelokupan boravak u KBC Bežanijska kosa. Hvala do neba divnom dr Graniću i cjelokupnom osoblju. Hvala na brizi i podršci! Trenutno mi je potreban odmor – napisala je voditeljka na Instagramu i objavila fotografiju iz bolničke postelje.

– Zaista sam super, odlično se osjećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima – rekla je Milica Kon, iscrpljena od operacije ali i dalje vedrog duha.

FOTO: MILICA KON/INSTAGRAM
FOTO: MILICA KON/INSTAGRAM

– Operisana mi je lijeva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene – kaže lijepa voditeljka i naglašava:

Pročitajte još

– Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga.

Milica se još uvijek nalazi u bolnici i na oporavku, čeka rezultate, ali je sigurna da će sve biti u najboljem redu.

– Ne plašim se rezultata jer sam ubijeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vrijeme u postelji – zaključila je Milica Kon za Alo.

Prihvati notifikacije