Magazin

"Rekla mu je sine moj, A ZATIM GA POLJUBILA U USTA" Otišao kod prijatelja, pa ostao zatečen bizarnim odnosnom njega i majke

Jedan mladić iz Srbije podijelio je na internetu čudnu situaciju koja mu se desila onda kada je bio u posjeti svom drugu.

"Rekla mu je sine moj, A ZATIM GA POLJUBILA U USTA" Otišao kod prijatelja, pa ostao zatečen bizarnim odnosnom njega i majke
FOTO: SHUTTERSTOCK

Kako je objasnio, do tada je smatrao da je prijatelj kao i njegova porodica “potpuno normalan”, ipak, nešto što je vidio navelo ga je da promijeni mišljenje.

U anonimnoj objavi na Reditu, Srbin je priznao da je njegov prijatelj (25) po nekim svojim standardima previše blizak sa majkom – što je shvatio onda kada je vidio da se drug i njegova majka ljube u usta.

FOTO: REDDIT/SCREENSHOT
FOTO: REDDIT/SCREENSHOT

– Prvi put kad sam bio kod njega, sve okej, upoznao njega i majku, za njega znam da je potpuno normalan bio uvijek, i isto mi se činila njegova majka. Činili su mi se kao normalna porodica, iako mu je otac otišao od njegovog života dok je bio mali.

– E sada ovo sve zvuči okej za sada, ali kad smo se rastajali, nešto ga je njegova majka pozvala u kuhinju da mi on donese neke baklave, i ona uruči njemu to upakovanu u foliju i vidim onako krišom poljubiše se u usta… onako brzinski, i njemu kaže nešto ‘sin moj’. Nasmijaše se i on dolazi ka meni, ja se pravio da nisam ništa video u prvi mah – napisao je on.

Pročitajte još

Ipak, kako je bio i više nego šokiran, morao je da ga pita zašto se sa majkom tako ljubi.

– Toliko šokiran par minuta poslije, kad sam trebao da odem pitam ja njega: ‘Brate jesi stvarno poljubio svoju majku?” onako nekim smešnim tonom. I on meni hladnim tonom kaže: ‘Da, i?’.

Pročitajte još

Vidim da mu zasmetalo što sam ga pitao. I onda mi bilo neprijatno pa sam samo izbacio fazon ‘haha ma ništa’. I on meni kaže: ‘Aj’ mani me tih evropskih fora, na našim prostorima fizički kontakt između članove porodice nije uopšte ništa čudno’. To je tako robotski izjavio na način koji nisam čuo prije. Tako da, moje pitanje je, je li to učestala praksa kod nas da se majka i sin ljube u usta i šta mislite o tome? Meni je ajde bezazleno, ali istovremeno malo glupo” priznao je on.

“To nije normalno”

Srbi su u komentarima priznali da dijele mišljenje sa autorom objave i da, kako su objasnili, tako nešto nije normalno.

“U tim godinama i u usta, meni nije normalno”, “Pa malo je to čudno…To su ti same majke sa muškom djetetom. Više njih zamijenile supruga sa sinom – na emocionalnom nivou”, “Nažalost znam za isto to na relaciji otac-kćerka i samo ću reći bljak”, “Mogu samo da kažem da meni lično to nije normalno i da se grozim od pomisli na tako nešto”, “Naravno da nije normalno. Žene bježite od ovakvih. Tebi bio samo drug ali zamisli šta čeka ženu ako nekad bude imao, da mama spava između njih i pokriva mu leđa”, pisali su oni.

“To je kulturološka stvar na nivou porodice”

Takođe javili su i oni koji su probali da objasne da se radi o kulturološkoj stvari u samoj porodici ili određenom području.

“I ja sam bio šokiran kada sam saznao da je u nekim dijelovima svijeta to skroz normalno”, “To je kulturološka stvar na nivou porodice. Jednom sam bio prisutan kada je moja baba-tetka poljubila mog oca u usta. Oni nisu uopšte bliski”, To je kulturološka stvar i nama jednostavno nije normalno jer smo od malih nogu vaspitavani na takav način. Ne mogu da kažem da to objektivno nije normalno, jer nemam nijedan logički validan argument da potkrijepi tu tvrdnju”,, napisao je on, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu