Zabava

"Rekla sam da ću se baciti" Zet Danijel nakon izgradnje Pelješkog mosta otkrio planove svoje punice, a ona je to i potvrdila

Apsolutna zvijezda jučerašnjeg dana bio je Danijel iz Komarne koji je pred kamerama N1 televizije izjavio da mu je jako drago što se Pelješki most završava jer je njegova punica rekla da će se baciti s njega.

"Rekla sam da ću se baciti" Zet Danijel nakon izgradnje Pelješkog mosta otkrio planove svoje punice, a ona je to i potvrdila
FOTO: N1/SCREENSHOT

Index je u Komarni pronašao punicu, gospođu Jošku Parmać Jerković, koja je potvrdila da je zaista rekla da će se baciti s mosta ako on ikad bude završen.

– Ja sam to zaista rekla. Kada smo se u Komarnu preselili iz Metkovića dolazio je Sanader i polagao kamen temeljac, a onda se još nekoliko puta “počinjalo graditi”. Međutim, kada bi se slikanje završilo, sve bi prestalo. Moj kum i ja smo sjedili na plaži i ja sam rekla da ću se, ako taj most ikad bude završen, popeti gore, popiti čaj i skočiti – priča simpatična Joška, trenutno najpopularnija punica u Hrvatskoj.

Kada je najavljeno završenje mosta, na njenu izjavu je podsjetio njezin sin i pitao je ima li termos bocu za čaj. Zatim su u Komarnu došle kamere, priča, a zet Danijel je pred kamerama rekao da mu je drago što će se ona baciti. Njegovu je izjavu blagoslovila prije nego je izašao pred kamere.

– Mi smo zajedno na ljetovanju, moje dvije kćeri, sin, dva zeta i snaja. Zet koji je bio pred kamerama i moja kći inače žive u Zagrebu. Od juče se šalimo s tim. On i ja se sjajno slažemo – kaže Joška.

Dodaje da nije vjerovala da će se most zaista završiti.

– Uvjerena sam da se nikad ne bi završio da nije bilo Evropske unije i Kineza. Eto, zeznuli me Evropa i Kinezi – zaključuje Joška.

Njezina kćerka Stela i Danijel su u braku šest godina, a zajedno su ukupno deset.

Prihvati notifikacije