Zabava

"REKLI SU MI DA NEĆU IMATI DIJETE" Dragana Džajić će uskoro postati mama, ovo je BOLNA ISTINA o njenoj borbi

Dragana Džajić, nasljednica fudbalske legende Dragana Džajića, prije pet mjeseci udala se za Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović, a par će kroz nekoliko mjeseci dobiti sina. Međutim, ljepa dizajnerka kaže da je prošla kroz mnoge teške trenutke dok nije ostala u drugom stanju.

"REKLI SU MI DA NEĆU IMATI DIJETE" Dragana Džajić će uskoro postati mama, ovo je BOLNA ISTINA o njenoj borbi
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Dragana i Miloš su odmah nakon vjenčanja saznali da će postati roditelji.

 Ta vijest nas je zaista obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vrijeme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dijete – počela je svoju ispovest Dragana za magazin “Story”.

– Mnogo puta dobijala sam “ne” kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam vjerovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, prije svega, da čovjek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva povjerenje u samog sebe – iskreno je ispričala.

Foto: RAS Srbija
Foto: RAS Srbija

Dragana je dodala da ona i Miloš još nisu odabrali ime za nasljednika, ali da će sigurno izbor pasti na neko srpsko ime jakog značenja.

O glamuroznoj svadbi Dragane i Miloša pričalo se danima. Tačno 250 zvanica je u jednom beogradskom elitnom hotelu uživalo do ranih jutarnjih časova, a porodice Džajić i Ivanović bile su domaćini brojnim prijateljima kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Dragana Džajić blistala je u dvije venčanice i dok je prvu sama kreirala, a haljina je imala šlep dugačak četiri metra, druga je bila nešto svedenija.

Mlada nije skidala osmijeh sa lica, a otac Dragan Džajić i Branka Džajić bili su najponosniji te večeri. S druge strane, Miloš Ivanović bio je odlično raspoložen i čitavo veče je igrao kako sa svojom emotivnom partnerkom, tako i sa trudnom sestrom Anom Ivanović.

(Blic)