Sudbine

"Rekli su nam da je umrla" Slovenka traži sestru bliznakinju, a trag je doveo čak do Sarajeva (FOTO)

Slovenka Mirjana Kolarič na svom Fejsbuk profilu napisala je da traži sestru blizanku za koju je rečeno da je umrla na rođenju, no ona i njena majka i godinama kasnije sumnjaju u tu priču.

Sestre bliznakinje, žena traži sestru
FOTO: MIRJANA KOLARIČ/FACEBOOK/SCREENSHOT

Mama nas je rodila 31. maja 1976. godine u Mariboru, ja sam se rodila prva, a za sestru su nakon rođenja majci kazali da je umrla, jer smo bile nedonoščad. Žena koja je bila isto vrijeme u sobi je čula da je dijete plakalo, na molbu majke i oca da vide tijelo djeteta nisu je pokazali ni dozvolili da je sahrane – započela je Mirjana svoju potresnu objavu.

ovim putem trazim sestru blizankinjo,mama nas je rodila 31.5.1976 u Mariboru,ja sam se porodila prva a za sestro su…

Posted by Mirjana Kolarič on Wednesday, June 7, 2023

Dodala je kako je uvijek imala neki čudan osjećaj i instinkt da je njena sestra živa.

– Kada sam pitala majku šta misli da li moja sestra još negdje živi, odgovorila mi je sva u suzama: ‘Meni se to čini čitavo vrijeme, ali nisam se usudila to nikome reći na glas’.

Pročitajte još

Mirjana je dodala da joj se tu zaledila krv od majčinih riječi. Drugi put joj se to dogodilo kad je saznala da u centralnom registru kod nje nema upisano da je sestra blizankinja, prenosi Klix.

– A treći put kada sam vidjela narukvicu koju majka još uvijek čuva kod sebe. Ona je imala čitavo vrijeme narukvicu s brojem navodno umrle sestre, a ja svoj broj. Trag me doveo do mjesta Sarajevo, zato vas molim da pogledate moje fotografije, možda neka žena sliči na mene – zamolila je Mirjana i dodala da objavu svi njeni prijatelji i oni koji naiđu na nju podijele, kako bi se prošila na prostoru bivše Jugoslavije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije