Zabava

"Rezultate testiranja čeka u strahu" Anđela Đuričić otišla kod ljekara, pa doživjela nervni slom

Maja Marinković šokirala je ukućane kada je priznala da ima genitalni herpes, pojedinim zadrugarima i zadrugarkama nije lako.

"Rezultate testiranja čeka u strahu" Anđela Đuričić otišla kod ljekara, pa doživjela nervni slom
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOU TUBE/SCREENSHOT

Meni herpes izlazi i na leđima… Ovdje mi izlazi, znaš ti kako je to ružno kad se obuče kupaći?! Sad mi izašlo i sa lijeve i desne strane, namazala sam, pokazaću ti poslije. Znaš kako boli herpes, da li je realno više, baš mi je ružno kad obučem kupaći…

Godinama već imam to, evo i ovdje mi je izašao, vidi, da li je moguće – istakla je Marinkovićeva kroz šapat, očigledno misleći da niko neće čuti njeno priznanje.

Pročitajte još

Majini bivši partneri u Bijeloj kući požalili su se da ih je upravo Marinkovićeva zarazila, a onda je i Anđela Đuričić zahtjevala je hitno pregled kod ginekologa, jer je bila intimna sa Zvezdanom Slavnićem nakon što je imao odnose sa Majom. Anđela je otišla na ginekološki pregled, a potom je otkrio detalje njene posjete ljekaru.

Anđela je, u dogovoru s produkcijom, otišla na ginekološki pregled u Pećince. Cijeli proces je za Anđelu zaista bio mukotrpan s obzirom na to da je odradila nebrojeno mnogo analiza. Počevši od testiranja na HPV, rubeolu i citomegalovirus, odradila je test i na toksoplazmu gondoli. Pored svega toga, zahtijevala je da osim TORCH testa, koji podrazumijeva otkrivanje osnovnih polno prenosivih bolesti i virusa, uradi i test na hepatitis – otkrio je izvor, pa istakao da Đuričićevoj ovo nije nimalo lako palo.

– Ona je mislila da će rezultate dobiti već sledećeg jutra i bila je u velikoj neizvijesnosti zbog toga, a kada je saznala da se oni čekaju i po nekoliko dana, uhvatila ju je neviđena panika. To se mnogo loše odrazilo na nju, te je počela da se trese i doživjela je blaži nervni slom. Uz mnogo truda smo uspjeli da je obuzdamo, ali ishode testiranja i dalje iščekuje u strahu – zaključio je sagovornik.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE SCREENSHOT

Podsjetimo, Anđelino prvo javno priznanje o tome da sumnja da se zarazila bilo je prije nekoliko dana tokom rasprave s Marinkovićevom, piše Blic.

– Jadnice jadna, kakav je s*ks poslije Maje Marinković? – izjavila je Maja, aludirajući na prethodno izgovorenu Anđelinu izjavu da nikada ne bi spavala s nekim ko je proveo noć s Marinkovićevom.

– Ja moram da odem kod ginekologa, mislim da sam zaradila polnu bolest. Ti se dobro je*eš vjerovatno zato što su te plaćali za to – odbrusila joj je Anđela tom prilikom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije