Hronika

Robertu određen pritvor: Htio da se miri s bivšom ženom, a kada ga je odbila USMRTIO JE NOŽEM

Rešenjem suda Robertu Velimiroviću (58), Subotičaninu osumnjičenom da je ubio bivšu suprugu Ljiljanu Velimirović (54), određen je pritvor od 30 dana.

Robertu određen pritvor:  Htio da se miri s bivšom ženom, a kada ga je odbila USMRTIO JE NOŽEM
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

Kako za Blic kaže Una Sarić, portparol Višeg suda u Subotici “pritvor je određen po svim zakonskim osnovama, a to je zbog opasnosti od bjekstva, zbog mogućeg uticaja na svjedoke događaja, zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela i zbog uznemirenja javnosti”.

– Sumnjiči se da je izvršio krivično djelo ubistvo. Iznio je odbranu pred Višim javnim tužilaštvom u Subotici, ali budući da je to u fazi istrage više podataka o tome ne možemo dati – kažu u sudu.

Pročitajte još

Velimirović je saslušan dan nakon što je uhapšen i dva dana nakon što je počinio krivično djelo ubistvo tako što je Ljiljanu Velimirović ubo nožem u leđa i vrat.

Par se više puta rastavljao i mirio, međutim, Ljiljana ovaj put nije htjela da ponovo započinje vezu sa njim. On je došao u stan u kom je živjela sa majkom u naselju Ker od kada je njega napustila i otišla iz stana u naselju Prozivka.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Nakon ubistva Robert Velimirović je pobjegao i krio se od policije, ali je ubrzo pronađen bez svijesti u svom automobilu na parkingu u Ulici braće Radića pošto je pokušao samoubistvo tako što je isjekao vene, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije