Zabava

RODILA ČETVORO DJECE I IZGLEDA NESTVARNO Ceca postavila sliku sa sestrom, uz opis koliko joj znači

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović veoma je bliska sa svojom sestrom Lidijom, te to često ističe.

RODILA ČETVORO DJECE I IZGLEDA NESTVARNO Ceca postavila sliku sa sestrom, uz opis koliko joj znači
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Lidija Veličković Ocokoljić i njen suprug Predrag, inače bivši fudbaler, imaju četvoro djece ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra.

Uprkos tome što je donijela na svijet već četvoro mališana, Lidija Ocokoljić izgleda savršeno. Ona je izuzetno bliska sa Veljkom i Anastasijom, koji nikada nisu krili koliko važno mjesto u njihovom životu Lidija zauzima.

– Najveći dar koji sam pored djece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smijeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tjera me na smijeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvijek je bila najjača. Stijena. Stroga. A najprije pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razumije kada pogriješim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvijek uz mene, uvijek ću te voljeti iz srca i moje duše… – napisala je nedavno Ceca, piše Blic.